Szerettek sírni? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Furcsa kérdés, de most komolyan! Én pl szeretek örömömben sírni, vagy meghatódni egy szép dalon vagy valami máson. Ti hogy vagytok vele? Kort is írjatok légyszi :)
16/L
Nem szeretek sírni, soha nem "szeretésből" sírok... nyilván néha jólesik, de az más dolog, mert olyankor kijön belőlem egy csomó feszültség...
Sajnos én olyan vagyok, aki bármin képes bőgni :S Örökletes a dolog, Anyu ugyanilyen xD Na meg nővérem is. Szóval én megszívtam ezzel a hiperszuperérzékenységemmel...
A legdurvább akkoris a NIVEA reklám volt, amin igenis elsírtam magam :D Néztem valamit a tvben.. reklám...nézeem...NIVEA...jó volt a zene, szép emberek és bumm :D Hát igen...
De amúgy persze filmek végénél rendszeresen kicsordul a könnyem...
Ja és L/18
Ez lemaradt bocsi :D
22:25 dehogy gáz :) söt tök jó, hogy ilyen együttérző vagy!
A Nívea reklámon sírás nagyon aranyos :) Én is ismerek hiperérzékeny embereket, nincs ezzel semmi gáz!
Igen, néha én is eltervezem, hogy sírok a zsobámban, amikor senki nem lát...ha felgyülemlik sok rossz dolog, akkor ez nagyon jól tud esni...:)
Köszi a választ mindenkinek :)
Sziasztok!
Melyik az a NIVEA reklám? Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!