Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerettek sírni? (Kérdésed...

Szerettek sírni? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Furcsa kérdés, de most komolyan! Én pl szeretek örömömben sírni, vagy meghatódni egy szép dalon vagy valami máson. Ti hogy vagytok vele? Kort is írjatok légyszi :)

16/L

2010. okt. 5. 19:48
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Nem szeretek sírni, soha nem "szeretésből" sírok... nyilván néha jólesik, de az más dolog, mert olyankor kijön belőlem egy csomó feszültség...

Sajnos én olyan vagyok, aki bármin képes bőgni :S Örökletes a dolog, Anyu ugyanilyen xD Na meg nővérem is. Szóval én megszívtam ezzel a hiperszuperérzékenységemmel...

A legdurvább akkoris a NIVEA reklám volt, amin igenis elsírtam magam :D Néztem valamit a tvben.. reklám...nézeem...NIVEA...jó volt a zene, szép emberek és bumm :D Hát igen...

De amúgy persze filmek végénél rendszeresen kicsordul a könnyem...

2010. okt. 11. 19:20
 22/25 anonim válasza:

Ja és L/18

Ez lemaradt bocsi :D

2010. okt. 11. 19:20
 23/25 A kérdező kommentje:

22:25 dehogy gáz :) söt tök jó, hogy ilyen együttérző vagy!

A Nívea reklámon sírás nagyon aranyos :) Én is ismerek hiperérzékeny embereket, nincs ezzel semmi gáz!

Igen, néha én is eltervezem, hogy sírok a zsobámban, amikor senki nem lát...ha felgyülemlik sok rossz dolog, akkor ez nagyon jól tud esni...:)

Köszi a választ mindenkinek :)

2010. okt. 11. 19:51
 24/25 AudioTherapy válasza:

Sziasztok!

Melyik az a NIVEA reklám? Köszönöm!

2011. júl. 21. 14:23
 25/25 anonim válasza:
Én sajnos nem annyira tudok sírni pedig néha szeretnék amikor minden felgyülemlik bennem...
2015. jún. 11. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!