Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerettek sírni? (Kérdésed...

Szerettek sírni? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Furcsa kérdés, de most komolyan! Én pl szeretek örömömben sírni, vagy meghatódni egy szép dalon vagy valami máson. Ti hogy vagytok vele? Kort is írjatok légyszi :)

16/L

2010. okt. 5. 19:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

nem szeretek. Kivétel lehet a temetés v. baleset.

24/F

2010. okt. 5. 22:29
 12/25 anonim ***** válasza:

Attól függ, miért...ha rossz dolog, akkor annyira nem(bár azért valamennyire mégis, persze ha nagyon rossz, akkor tényleg nemigazán), ha szomorú dolog, akkor általában igen(ez is függ attól, hogy milyen dolog), örömömben pedig egyértelműen jó(bár ilyen nem sok szokott megesni). Tehát attól függ, mi miatt :)

17/F

2010. okt. 6. 14:55
 13/25 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Rossz dolgok miatt én sem szeretek sírni...

amit még utálok az az, hogy ha mérges vagyok rögtön elbőgöm magam. Legutóbb pl összevesztem egy ismerősömmel, mindenfélét vágott a fejemhez, én meg úgy felkaptam a vizet, hogy szégyenszemre elbőgtem magam. Így utólag annyi mindent akartam volna mondani neki, de akkor nem ment...

2010. okt. 6. 20:01
 14/25 anonim ***** válasza:

Én a Döglött akták végén mindig pityergek.Nem akarok,de mindig rám jön.Hát még néhány szomorú filmen szoktam.

13/L

2010. okt. 10. 18:42
 15/25 anonim ***** válasza:

nem szoktam se sírni sem pedig örülni...

16/F

2010. okt. 10. 19:02
 16/25 anonim ***** válasza:

nem mert akkor elkenődik a sminkem :D

de amúgy szerintem az embernek néha szüksége van rá. én, ha úgy érzem, h kell, akkor betervezem mondjuk délutánra, mikor otthon vagyok és senki sem lát, így oké. ez persze csak az olyan dolgokra vonatkozik, amik "felgyülemlenek" bennünk. mert ha valami hirtelen hatás ér, akkor nem lehet tervezgetni, csak "kirobban".

16/L

2010. okt. 10. 19:57
 17/25 anonim ***** válasza:
én szeretek :P
2010. okt. 10. 20:09
 18/25 anonim ***** válasza:
Csak örömömben!!!
2010. okt. 10. 22:13
 19/25 anonim válasza:
én sokszor szoktam akkor is sírni amikor sírni látok vkit!! ez nagyon gáz?:S
2010. okt. 10. 22:25
 20/25 anonim válasza:
én csak bánatomba sírok ,de utána jobban érzem magam:) bár ha a probléma nagy,komoly akkor nem tudom befejezni és ilyenkor rossz:(
2010. okt. 11. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!