Igaz, hogy amelyik bébi " repülőzik" a hasán, nem fog tudni mászni?
Figyelt kérdés
Babám hathós, oldalra mindkét irányban jól fordul, de hasról hátra és vissza talán kétszer ment magától. Ha hason van, szépen támaszt az alkarján, pár napja kinyomja egyenesre is már a karját, de egy-két perc mulva mint egy forditott teknős a méretes pociján felfekszik, keze-lába ugy van, mint aki egy repülőből ugorva ejtőernyős ugrást végezne:) ma vettem fajárókát, hátha ott lÁbtÁMasztékot talál és haladna a kúszással. A repülőzés miatt nem fog tényleg mászni???2009. ápr. 23. 19:44
1/15 anonim válasza:
Hol hallottad ezt a butaságot? Ezzel a produkcióval csak edzi a hát és kar izmait a kúszáshoz és a mászáshoz. De 6 hósan még ráér mindkettővel, majd rájön.
2/15 anonim válasza:
Az én kislányom 4és fél hónapos.Ő is ugyanezeket csinálja!Hasra meg oldalra simán átfordul,de hasról vissza még nem megy neki!Szerintem is csak erősít.Próbálkozik! :)
3/15 anonim válasza:
Ilyet még nem is hallottam! :-D
Minden baba ilyet csinál az enyém is! attol simán fog mászni, ne aggodj! enyim 4 hos és most ma fordult meg elöször hasrol hátra többször egymás után és probálkozik mászni is, és ilyenkor bzony ö is "repül" a nagyobbik fiam detto ugyanezt csinálta kicsin!
Jo babázázást!!
4/15 anonim válasza:
Mi járunk Dévényezni! És valóban, amíg a "repülőzés" megmarad addig nem tud majd mászni. De ezt ki fogják nőni, vagy tornával el lehet tüntetni.
5/15 anonim válasza:
NEkem is az egyik barátnőm kisfiánál ez (volt) a gond. Ő is repülőzött és járniuk is kellett gyógytornára. Most 10 hónapos és nem kezdett csak el kúszni.
Szerintem nem árt megmutatni egy Dévényes gyógytornásznak. Egy szakember látja, hogy hol túl feszes vagy épp túl puha az izomzata. Ha meg minden oké, legalább te is megnyugszol.
6/15 anonim válasza:
nekem is Dévényes szakember mondta, hogy amíg repülőzik, addig nem fog mászni. nem nem fog mászni, hanem később fog mászni. Talajon kell tartani minél többet, nem szabad hagyni, hogy üljön, álljon. minél többet fektetni és próbálni a kúszást vele.
7/15 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy a "repülőzős" babák a kúszást hagyják el többnyire. A kislányom is ezt csinálja, 8 hós, most kezdtük a Dévény tornát. Érdemes komolyan venni. Tök aranyos, tényleg, ahogy csinálja, még kurjongat is hozzá nagyokat :-), én is elmosolyodom, de mégis elvittem gyógytornára, és nem bántam meg. Egyébként néhány napja elkezdett négykézláb hintázni, ami a mászás előjele.
8/15 A kérdező kommentje:
Tehát akkor mégsem beszélek baromságot??? Gyakorolni fogunk, mászatni fogom, tornázni fogunk. Köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 23. 22:00
9/15 anonim válasza:
Az én kisfiam is repülőzőtt, de sem a kúszást, sem a mászást nem hagyta ki.
10/15 A kérdező kommentje:
Azért biztam olyan válaszban is, mint az utolsó:) köszi:), biztatásnak veszem!
2009. ápr. 23. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!