Mi a véleményetek az ÁRMIN névről? Adnátok a kisfiatoknak?
Utolsó vagyok.
Az Ádám is héber eredetű, most hogy utána gondolkodtam, tudtam eddig is, csak nem érdekelt.
Amúgy szerintem az Ádámról valahogy nem tipikus zsidó név.
Tipikus zsidó nevek: Dávid, Áron, Ábrahám, Jákob, Sára, Judit, Eszter.
De ezek is olyan szép nevek!
Utolsó előtti vagyok.
Mióta megirtam a válaszomat, beszélgettünk a Férjemmel, megkérdeztem, tetszik-e neki az Ármin név. Azt mondta, igen, és rögtön rákérdezett, hogy akkor a következő fiunk az lesz? :-) Úgyhogy lehet, nekem is lesz még egy Árminom :-)
Kedves Kérdező!
Nálunk Nimród és Nétusz a két kicsi.
:)
Izabella
Valószínűleg fiúnk lesz, de sose adnék neki ilyen nevet, nagyon nem tetszik. Mondjuk én elég válogatós vagyok, nekem az A Á betűvel kezdődő nevekhez mind vékonyka, nyegle, beteges gyerkőc képe társul. Ráadásul ez valamiért nekem hogyismondjam a "más" fiú érzését is vonzza...
De nem rosszindulatból írtam ám, csak kérdezted, én meg őszintén válaszoltam. De én se tudom, miért ilyenek az asszociációim. Buuren zenéjét még kedveljük is. :)
Lesz ám az az édes kisbaba egyszer majd érett férfi is!!!
Ez nem férfias név!
Kedves Ibolya!
Szerintem az Ármin név nem tartozik azok közé,amiről nem tudod eldönteni,hogy fiú vagy lány név,de köszi a véleményedet!
És hogy nem férfias!!!!Miért mi a férfias név???Nekem pl. egy Lajos sem férfiasabb!!!
Hogy miért nem férfias?
Mondjuk Árminkának becézve? Árminka bácsi? Jól hangzik nem?
Olvass már vissza, hogy hányan írták, hogy nem férfias, lányos, sőt bu@is.
Te tetted fel a kérdést, mi csak a véleményünket írjuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!