Mi a véleményetek az ÁRMIN névről? Adnátok a kisfiatoknak?
:))))))))))
Az Ármin nem zsidó név, engem ugyan azt sem érdekelne, de azért ha valamit nem tudunk ne írjuk oda :)
Eredete: Latin,
Jelentése: hadi férfi
Szerintem nem rossz!!
Mivel ritka név,legalábbis aki még nem hallotta,(pl nálunk a környezetünkbe nincs Ármin, csupán 1 Armand)szerintem csak szokás kérdése...Mármint minél többször mondja ki az ember,annál közelebbinek érzi.
Én is nagyon ritka nevet választottam a 2.kisfiamnak,fel is tettem itt a kérdést és kaptam hideget-meleget... :)
De végül úgyis az lett a neve és nem bántam meg!!!
Sok sikert!!Mikorra várható a kis tesó?
Ü.Izabella
Köszi Izabella! :-)
Egyenlőre csak tervben van a kistesó,csak érdeklődtem,hogy kinek mi a véleménye...
Nálatok hogy hívják a gyerköcöket?
Zsidó név ???
Ha csak nem választasz ősmagyar nevet,minden névnek lesz valamilyen eredete, köztük héber is, bőven. De ez minden más országban is így van.
Szép név!
És semmivel sem nőiesebb, mint a manapság oly divatos Noel meg Dorián.
Szerintem is csak idő kérdése, és el fognak szaporodni az Árminok :-)
(Az én fiam Áron :-)
Nekem egy ilyen nevű ismerősöm van: 9 hónapos :-)
Nem tudom, milyen eredetű, de nevetséges, hogy azért nem adná valaki, mert zsidó lenne. Akkor legyen ősmagyar, különben semmiről nem tudhatod biztosan, milyen az eredete...
És mi van akkor, ha az Armandnak a beceneve az Ármi? Ki mondta, hogy egy becenév csak egy keresztnévhez tartozhat? Az Ármint hogy máshogy lehetne becézni, min Ármi? Szerintem alapból ez jön, hacsak nem Árminka, de az meg tényleg lányos...
Az Ármi tök jó.
Amúgy szerintem most még ritka név, de én is úgy érzékelem, hogy kezd begyűrűzni!
A mi kisfiunk Ádám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!