Mit csinálok rosszul? A babám oldala éjjel mindig pisis lesz.
Vannak otletek, amelyeket ki lehet probalni, de az is lehet, hogy csak egy masik fajta pelenka hozza majd meg a sikert...
A pelenkat a derekanal huzd meg annyira, hogy egy ujjad meg beferjen, ez eleg a pocakjuknak, ettol tobb helyre nincs szukseg. Ha fiad van, akkor a kukacot lefele hajtsd, mielott osszezarod a pelenkat.
En amint lehet valtok nagyobb pelusra, mert vegigalussza az ejszakat a fiam. Ez azt jelenti, hogy bar 8 kilosan meg hasznalhattam volna neki 3as pelust, mert az 9 kiloig jo, de en mar valtottam 4esre, ami 8 kilotol hasznalhato. A nagyobb tobb folyadekot bir el.
Ha igy sem jarsz sikerrel, akkor tenyleg probalj ki mas pelenkat.
Sok babanak bejon a pampers, nalunk katasztrofa volt, oltoztetes lett majd minden pelusozas vege, ugyanigy jartam a lila tesco-ssal, pedig sokan dicserik es el is hiszem, hogy sok babanak jo. Probaltam egyebb nevtelen pelusokat is, de sikere nalunk csak a huggies-nak es a liberonak van, a tobbit mar meg sem merem venni.
Sot! Olyan is elofordul, hogy kisebb mereteknel meg jo az adott marka, de ha nagyobb a baba mar nem illeszkedik ra annyira es valtani kell.
Probalj olyat venni, aminek gumis a dereka, az alkalmazkodik a babahoz es kevesebb az esely a kifolyasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!