En vagyok az egyetlen, akinek 1 eves babája meg ejjel egyszer eszik? Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 09:38
1/7 anonim válasza:
Az enyém 2x, és 22 hónapos. Egyik gyerek ilyen, a másik olyan. És nem kell mindent elhinni, amit a többi anyuka mond.
3/7 anniebianca válasza:
Az én fiam is 1 éves lesz, és eszik 220ml tápszert este 8kor, és bizony hajnali 4kor már kéri a reggeli tápszerét. Ti mikor keltek éjjel?
4/7 anonim válasza:
Semmit nem csinálsz rosszul. A lányom 23 hónapos, éjjelente 2-3 -szor ébred, cicizik.
5/7 A kérdező kommentje:
19kor 150 ml tejbol darakasa
20kor 200 tápszer
2kor 180 tápszer
5kor 200 tápszer
2011. szept. 19. 10:37
6/7 anonim válasza:
Én kisfiam egyéves múlt. Kb. három hete újra felkel éjjel enni, pedig már átalussza az éjszakákat 7 hónapos kora óta, nem tudom miért , de ez van :)
7/7 anonim válasza:
szia!kislányom 21 hónapos és van,hogy felkel most is enni.Pedig este vacsizik rendesen.Szerintem ez olyan nyugtató luli lehet nekik.Észervettem,hogy akkor kel fel éjjel amikor jön a foga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!