Hogyan szoktathatnám le 1 éves babámat az éjszakai evésről?
Figyelt kérdés
Éjszaka 3-szor felkel enni,és másnap délig nem hajlandó enni,mivel éjszaka jól lakott.Nem mondhatnám,hogy napközben sokat eszik.Etetőszékében nem marad meg,ordít,így mászkálás közben etetem,s pár kanállal fogad csak el.
A súlya átlagos 11kg,azzal nincs gond.
2011. szept. 8. 17:45
11/14 anonim válasza:
Ne teát adj neki,hanem vizet.Ha szomjas megissza,de általában 3-4 rossz éjszaka után rájönnekl,hogy ezért nem érdemes felkelni.Próbáld ki!
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi,ma ki is próbálom.
2011. szept. 14. 15:38
13/14 anonim válasza:
Szia
Sikerült elhagynotok az éjszakai ébredéseket? Én ugyanebben a cipőben járok, annyi különbséggel hogy kétszer ébred a lányom. 11 hós múlt.
Kíváncsi lennék van e megoldás??
14/14 anonim válasza:
Mi már kitoltuk az éjszakai evést reggel fél5 - 5 órára, éjszaka kb. kétszer kap vizet inni! A doktornő ajánlotta hogy ne adjak teát neki éjszaka mert arra rászokik és nem jó a cukros neki, azt mondta ha majd vizet kap egy két nap alatt rájön hogy az nem jó és majd nem kel fel többet inni! Ennek egy jó pár hónapja és az én gyerekem kéri éjszaka a vizet! :) Reméelm egyszer eltudjuk majd hagyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!