Hogyan szoktathatnám le 17 hónapos kisfiamat a az éjszakai lőtyölésről, és mennyi idősen érdemes a cumisüvegről?
Kb 1 hónapja lendült bele nagyon hogy legalább 3-szor fölébred éjjel és addig raplizik míg nem kapja meg a cumisüvegjét vmilyen innivalóval.cumizni nem cumizik,de a cumisüveget sem fogadja el üresen.Gondoltunk már rá hogy éhes és azért,de mikor lefekvés előtt is kajcsizik,akkor is éjfél v hajnali 3 után sokszor ébred és cumisüveget kér.emiatt sem ő sem mi nem tudunk rendesen pihenni,és sokszor kell éjjel is pelust cserélni,ami azért is rossz,mert már lassacskán a szobatisztaságra szeretnénk nevelni,ami így nehezebb lesz,bár még csak az elején járunk,de a cumisüveg kérdést minél hamarabb rendezni szeretném.
A foga mostanra már kijött,de egyébként is több mint 1 litert inni egy éjszaka ,szerintem sok.
Lányom is elkezdte ugyanezt, eleinte tényleg éhes volt, kapott is...aztán egyre rosszabb lett ahelyzet, nagyon sokszor kel. Ekkor kövezzetek meg érte, de megmondtam neki, hogy nincs (vizet mondjuk ihatott). Három nap alatt leszokott róla, mostanában egyszer kel és iszik, de már napok óta egyszer sem. És hát valóban volt kis hiszti, de nem akkora amekkorára számítottam, első nap 10 percig üvöltött, másnap már csak 5 percet, harmadik nap már csak szipogott és aludt tovább.
Ha csak éjjel iszik ennyit akkor szerintem csak megszokás, ha nappal is akkor lehet, hogy valami gond van. Én megemlíteném az orvosnak mindenesetre.
Jó nálunk most aktuális a dolog, mert két hete derült ki a 4 éves fiamról, hogy cukorbeteg. De neki ez volt a tünete, éjjel raplizott az innivalóért és sokat pisilt.
Persze lehet csak egy rossz szokás, de én azért rákérdeznék az orvosnál.
2.vagyok. Igen, én is a cukorbetegségre gondoltam. A férjemnél is így derült ki, hogy éjjel sokat ivott, majd nappal is egyre többet. Hízni hízott valamennyit, ezzel nem volt gond.
Remélem a te picidnek nem lesz semmi baja, és csak átmeneti "hóbort" nála ez az egész.
8hós anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!