Hogyan szoktathatnám le 17 hónapos kisfiamat a az éjszakai lőtyölésről, és mennyi idősen érdemes a cumisüvegről?
Kb 1 hónapja lendült bele nagyon hogy legalább 3-szor fölébred éjjel és addig raplizik míg nem kapja meg a cumisüvegjét vmilyen innivalóval.cumizni nem cumizik,de a cumisüveget sem fogadja el üresen.Gondoltunk már rá hogy éhes és azért,de mikor lefekvés előtt is kajcsizik,akkor is éjfél v hajnali 3 után sokszor ébred és cumisüveget kér.emiatt sem ő sem mi nem tudunk rendesen pihenni,és sokszor kell éjjel is pelust cserélni,ami azért is rossz,mert már lassacskán a szobatisztaságra szeretnénk nevelni,ami így nehezebb lesz,bár még csak az elején járunk,de a cumisüveg kérdést minél hamarabb rendezni szeretném.
A foga mostanra már kijött,de egyébként is több mint 1 litert inni egy éjszaka ,szerintem sok.
második vagyok. nekem még csak 8 hónapos a lányom, de eddig szerencsére nem vettem észre semmi különöset. kop-kop-kop.
Nem iszik sokat, sőt mondhatni keveset. Engem most az aggaszt, hogy éjjelente sokszor felsír, de ha innivalót v tápszert adok neki, nem fogadja el, nem ez a baja. Visszaadom neki a cumit és alszik. csakhogy ezt éjjelente 2 szer megcsinálja.
A te babád mit iszik? az enyém a vizet nem issza meg.
mennyi idős?
Változott valamit a napokban,de inkább az hogy nyugodtabban alszik és hamarabb elalszik,nem issza meg egyszerre az egész üveggel,de ez talán annak is betudható,hogy néhány napja mamázik,és több sógor is foglalkozik vele,így nem egyedüliként kell "lemerítenem" a kis Duracelnyuszit.Az 1 liter még mindíg elfogy ,de talán hosszabb időtartamot felölelve.Azonban tegnap vettem észre hogy még nem fejeződött be a már majdnem 2 hónapja tartó fogmizéria,lehet ez az oka.
Attól félek hogy a pancser dokink nem fog kellően odafigyelni az esetleges tünetekre,már volt több panasz ellene(egyenlőre még nem hivatalosan),de abban bízok hogy egy vércukorszint mérés"bonyolultsága"nem veri ki nála a tudása biztosítékát.
Az én fiam sem issza meg éjjel a vizet,nappal néha megissza,de az is ritka vagy inkább akkor csak pár kortyot iszik,éjjel meg raplizik ha vizet kap.
Úgy rémlik ilyen felsírós időszakunk nekünk is volt,de hogy miért már csak rémlik,de nem vagyok biztos benne,talán az evéssel függött össze,akkoriban még nem nagyon evett sokmindent,főként tápszert,meg néhány gyümölcsöt,husit,de abból is keveset,aztán meg a foga jött,2 hétig,mert egyszerre 4 foga is jött.ha akkor tudtam volna gogy annál rosszabb is lesz szegénynek.mostanában több mint 10 foga jött,kezdetben 5 majd sorra a többi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!