Hogy szoktathatnám le 10 hónapos kislányomat az éjszakai szopizásról?
De nagyon megértelek, a fiam 14 hónapos és 2x kel. Nem éhes ő sem, csak megszokás.
Én sokáig fejtem, és éjszaka megpróbáltam azt adni üvegből, hogy ne keljen kivenni az ágyból, hátha akkor majd nem éri meg annyira felkelnie, mert az összebújás kimarad, de nem vált be.
Ha gondolod próbáld ki, hátha neked bejön.
1 éves kora óta tápot kap így üvegből éjszaka, (nappal még cicizik), mive azóta nem vagyok már hajlandó fejni. Itt volt anyukám, mi elmentünk bulizni, és anyu vitte be az üveget hozzá éjszaka. Nem fogadta el tőle, hátat fordított és kis hátsímogatás után elaludt és a kaját kihagyta.
Most próbálom győzködni a páromat, hátha tőle sem fogadná el, mivel a kaját hozzám köti. Szerintem max 4-5 éjszaka alatt leszokna a kelésről.
Ezt is kipróbálhatjátok, ha rá tudod beszélni apukát, hogy ő keljen éjszaka. Akkor viszont lécci írd meg, hogy apát hogy győzted meg.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!