Hogy szoktathatnám le 10 hónapos kislányomat az éjszakai szopizásról?
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Igen, cumizik is, így az sajnos nem megoldás, hiába rakom a szájába, nem hatásos.:)
Én is gondoltam már rá, hogy a páromnak kellene odamenni helyettem, de egyelőre jegelem még a témát, még bírjuk, és nem is annyira zavaró a dolog, csak gondolkozok, mit lehetne tenni. Egyébként egy mormota, így csak akkor akarom majd bevonni, ha minden kötél szakad.
Kedves Utolsó! Nem arról van szó, hogy meg akarom vonni magam tőle, egyszerűen csak látom, hogy nem arról van szó, hogy éhes, hanem a megszokás az úr. De egyébként hagy legyen már az én dolgom, ha az éjszakai szopizást hanyagolni akarom, nem elítélő véleményekre vagyok kíváncsi, ugyanis nem két hónaposan akarom leszoktatni az éjszakai szopizásról, akkor megérteném, hogy bárki is felháborodik, de így nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!