Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 hos kislany nem engedi, h...

16 hos kislany nem engedi, h tisztitsam a nyuszikajat. Miert? Bovebbenn..

Figyelt kérdés
mar vagy 2-3 honapja,h nem birom tisztitani neki a kis nyuszijat. mindig furdunk. mostansag kamillasat fozok neki, es belelontom a vizebe. bugyis pelust hordunk,de ritkan van neki popsikermezve a fencije es a nyuszija is. elhuuzza magat,oldalra fordul, csak nincs baj. :( vagy hideg neki a popsi torlo? miert van ez? han orvoshoz viszem,csak megkinzom,plane ha nincs gong.
2011. szept. 8. 00:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/175 A kérdező kommentje:
sok idiota kerdest olvastam mar itt,de nem valszoltam,mert minek, bantsam meg a kerdezot?!?!? EN VAGYOK TIRPAK!!!!!
2011. szept. 8. 19:54
 72/175 anonim ***** válasza:
96%

"3. Fiatal anyuka vagyok,latom senki sincs velem egy szinten..."

Hát ebben biztos lehetsz,de többen ennek örülnek:)

2011. szept. 8. 19:57
 73/175 A kérdező kommentje:
lehet,h gyerekes anyuka vok, de akit az ISTENEK SZERETNEK,OROKRE MEGTARTJAK GYEREKNEK!!! szerintem en probalom,ugy nevelni a picikemt,h jo legyen es a nagy vilagba ne vesszen el,de ehhez meg van ido......addigis marad a jatekos becezgetes,,,semmi komolykodas. nem kell h hamar felnojjon......ennnyi!!!
2011. szept. 8. 20:07
 74/175 anonim ***** válasza:
95%
Igen, csak válaszd külön a valós életet, és ide normálisan tedd fel a kérdésed. Nem a gyerekedtől kérdezed meg itt, maradjon meg neked, hogy becézgeted a nemi szervét.
2011. szept. 8. 20:12
 75/175 anonim ***** válasza:
95%

De most komolyan, 16 hónapos, könyörgöm!!! Nem csecsemő, nem újszülött már, hogy így becézgesd a nemi szervét. Ugyanis mindent, amit mondasz, a gyerek megtanul! Így fogja hívni a saját nuniját, punciját, hogy NYUSZIKA... Az én gyerekem 16 hónaposan már iszonyat nagy szókinccsel rendelkezett, most lesz 2 éves, és folyékonyan beszél - és mindent mond utánunk is, "ellopja" a mi kedvenc kifejezéseinket, szólásainkat. Épp a minap mondta azt nekem, mikor rászóltam, mert ledobott valamit a földre, hogy "van ez így", mert én szoktam ezt mondani. Ennyire eltanulnak mindent.

Már ne is haragudj, de ne csodálkozz rajta, hogy kiröhögött mindenki! Csak bele kéne gondolni, hogy így becézgeted a testrészeit: nyuszika meg fenci, aztán majd mondja ezeket a bölcsiben, oviban!

2011. szept. 8. 20:24
 76/175 anonim ***** válasza:
96%
Már nem bírom megállni, hogy ne "szóljak". Kérdező becézd úgy ahogy akarod, úgyis azt teszed amit gondolsz, de a stílus ahogy írsz az okozza a problémát. Olyan összefüggéstelenek a mondataid, alig tudom kibogozni mit is akarsz és tele van helyesírási hibákkal.Szerintem már a kérdés kiírásnál ez is alap probléma volt és nem csak az hogy becézgeted a nuniját és fenekét. Itt a hiba. Tanulj meg értelmesen felnőtt módjára fogalmazni, ahogy az előttem szóló is írta, hogy mindenki világosan megértse mit is akarsz, akkor talán kapsz érdemleges választ és nem kiröhög mindenki! Bocs de ezt le kellett írjam.
2011. szept. 8. 20:31
 77/175 anonim ***** válasza:
33%

ma 01:56 vagyok!

Szia!

Ne haragudj, ha esetleg én is megsértettelek. Nem azzal van szerintem a gond, ha becézed a kislányod szerveit bármi módon, csak nekem kicsit érdekes volt. De ez a ti dolgotok. Majd amikor nagyobb lesz akkor úgyis megtanulja. Boldog babázást:)

2011. szept. 8. 20:36
 78/175 anonim ***** válasza:
96%

Nem értem, miért sértődtél meg. Feltettél egy bugyuta kérdést, amin értelmes felnőtt emberek jól szórakoztak.

Ide egyetlen 16 hónapos kislány sem jár válaszolni, így nem lepődhetsz meg azon, hogy a "nyuszikáján", meg a "fencijén" mindenki ledöbbent.

Én is nevettem, bocsáss meg, de ez az egész picit több mint nevetséges.

Ha felnőttekkel beszélsz, akkor felnőtt szavakat használj, és felesleges csúnyán beszélni, meg kiakadni, attól nem leszel nagylány.

És zárójelben jegyzem meg, mert nem szoktam ilyet írni: könyörgöm, fiatal vagy, tanulj meg helyesen írni, ennyi helyesírási hibát még életemben nem láttam egy rakáson.

2011. szept. 8. 21:44
 79/175 anonim ***** válasza:
94%
A lányodnak nem nyuszikája van,max kínai kopasz cicuskája.
2011. szept. 8. 22:56
 80/175 anonim ***** válasza:
92%

"A kérdező kommentje:

6 eves anyuka gyernekenek soha sem volt tisztan tartva a nemiszerve!?! Bravoo...... Miert is baj,h probalom tisztan,rendesen apolni kisbabam testreszeit!?!?

A komment megírásának időpontja: ma 19:36"

Milyen 6 éves anyukáról olvastál Te itt???

Te menyi vagy?13???

2011. szept. 8. 23:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!