16 hos kislany nem engedi, h tisztitsam a nyuszikajat. Miert? Bovebbenn..
"3. Fiatal anyuka vagyok,latom senki sincs velem egy szinten..."
Hát ebben biztos lehetsz,de többen ennek örülnek:)
De most komolyan, 16 hónapos, könyörgöm!!! Nem csecsemő, nem újszülött már, hogy így becézgesd a nemi szervét. Ugyanis mindent, amit mondasz, a gyerek megtanul! Így fogja hívni a saját nuniját, punciját, hogy NYUSZIKA... Az én gyerekem 16 hónaposan már iszonyat nagy szókinccsel rendelkezett, most lesz 2 éves, és folyékonyan beszél - és mindent mond utánunk is, "ellopja" a mi kedvenc kifejezéseinket, szólásainkat. Épp a minap mondta azt nekem, mikor rászóltam, mert ledobott valamit a földre, hogy "van ez így", mert én szoktam ezt mondani. Ennyire eltanulnak mindent.
Már ne is haragudj, de ne csodálkozz rajta, hogy kiröhögött mindenki! Csak bele kéne gondolni, hogy így becézgeted a testrészeit: nyuszika meg fenci, aztán majd mondja ezeket a bölcsiben, oviban!
ma 01:56 vagyok!
Szia!
Ne haragudj, ha esetleg én is megsértettelek. Nem azzal van szerintem a gond, ha becézed a kislányod szerveit bármi módon, csak nekem kicsit érdekes volt. De ez a ti dolgotok. Majd amikor nagyobb lesz akkor úgyis megtanulja. Boldog babázást:)
Nem értem, miért sértődtél meg. Feltettél egy bugyuta kérdést, amin értelmes felnőtt emberek jól szórakoztak.
Ide egyetlen 16 hónapos kislány sem jár válaszolni, így nem lepődhetsz meg azon, hogy a "nyuszikáján", meg a "fencijén" mindenki ledöbbent.
Én is nevettem, bocsáss meg, de ez az egész picit több mint nevetséges.
Ha felnőttekkel beszélsz, akkor felnőtt szavakat használj, és felesleges csúnyán beszélni, meg kiakadni, attól nem leszel nagylány.
És zárójelben jegyzem meg, mert nem szoktam ilyet írni: könyörgöm, fiatal vagy, tanulj meg helyesen írni, ennyi helyesírási hibát még életemben nem láttam egy rakáson.
"A kérdező kommentje:
6 eves anyuka gyernekenek soha sem volt tisztan tartva a nemiszerve!?! Bravoo...... Miert is baj,h probalom tisztan,rendesen apolni kisbabam testreszeit!?!?
A komment megírásának időpontja: ma 19:36"
Milyen 6 éves anyukáról olvastál Te itt???
Te menyi vagy?13???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!