16 hos kislany nem engedi, h tisztitsam a nyuszikajat. Miert? Bovebbenn..
Fenci = fenék, popsi, popó...
Szerencsétlen gyerekről majd azt hiszik, pösze, ha így tanul meg beszélni.
Pedig nem.
Jaj ezt nem hiszem el :D:D:D:D HATALMAS!
Szegény kislány milyen zavarban lesz, mikor majd tanulják a "nyuszi ül a fűben" című dalocskát.
"Eltudom képzelni majd ahogy a gyerek évek múlva beszél az ovistársaknak a nyuszikájáról, aztán majd a többiek követelik, hogy ha van kis nyuszija, akkor hadd simogassák meg. :) "
Főleg ha fiúk szeretnék majd megsimogatni :D:D:D Anyám borogass! Szegény gyerek már most sajnálom...
"A lopd el, amíg alszik"-on hangosan röhögtem... vizuális tipus vagyok. Mellesleg kapásból csak azért nyitottam meg, mert gondoltam, tanulhatok belőle, mikor majd a kislányom is ragaszkodik a plüssállataihoz. :D
Erre nagyon nem voltam felkészülve.
:))))))))))))))))))
Nálunk cunci, meg popsi.
De ez a nyuszikáját kiverte a biztosítékot...
Jól ki vagy kérdező, de biztos Te is ezt tanultad otthon, vagy valamit nagyon félre értettél mikor anyukád a felvilágosítást tartotta!
Eszembe nem jutna ekkora bődületes marhaságot mondani a gyerekemnek... puni és popó vagy popsi!
Mond akkor Te ancimanci vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!