Kislány babátoknál milyen popsi törlőt és krémet használtok?
Nekem kisfiam van, 2 hét múlva születik a kislányom. Mondta a védőnő, hogy ne használjak a kislánynál túl hámosító krémet (pl. bepanthen), nehogy összenőjön tőle neki ott a bőr..., nem lesz jó ugyan az amit a kisfiamnál használtam.
Ti milyet használtok?
Előre is köszönöm!
14 hónaposnál még mindig a gyógyszertári krém. de van tartalékban bepanthen meg sudocream.
popsitörlő: Dm-es, vagy tescos, vagy neogronormon vagy jonshons éppen ami akciós.
én is gyógyszertári popsikrémet használtam és törlőkendőből dm babylove - fehéret-
Jó egészséget!
Szia! 3,5 hós a fiam. Naturlandos, Unguentum infantum nevű popsikrémet használjuk, 495 Ft, de ha az orvos írja fel, akkor 233 FT. Ha kipirosodik a popsija, akkor sudokrémet. Popsitörlőt DM-est használunk, babyloveból a kéket, bár ez nem kimondottan popsitörlő, hanem arra van, hogy a babákat át lehessen törölni vele, de nekünk nagyon bejött.
Bár kislányt kérdeztél, gondoltam azért leírom. A popsikrém nem túl hámosító, a kórházban is ilyet használtak a kislányoknál!
Az elején Pampers Sensitive popsitörlőt használtunk, később váltottunk Johnson's-ra.
Krém: 2 tubus gyógyszertári, azután Bepanthen.
Most már 17 hónapos, és nagyon ritkán kenem krémmel a fenekét.
De én úgy hallottam - illetve itt olvasgattam -, hogy inkább a Neogranormon kenőcs hámosít túlságosan. A Bepanthenre nem panaszkodtak.
Köszönöm a válaszokat!
A védőnő is a gyógyszertári krémet ajánlotta, de popsitörlőnek nem tudom mennyire van hámosító hatása bármelyiknek. Kisfiamnál Pampers-t használok. Szerintetek a sensitive változata jó lesz kislánynál?
Krémet meg a gyógyszertárit fogom akkor használni.
Mi a pampers activ törlőkendőt használjuk, néha a sensitivet, és nem használok popsikrémet.
Semmi baja nincs a bőrének(kicsípés, pirosság), a nunija nem nőtt össze. Fiamnál sem volt pelenkásként baj.
Ha fogzás miatt erősebb a széklet akkor használok nagyon kevés J&J fehér tégelyes popsikrémet(kerek, fémdobozos)
Popsitőrlő:amelyik akcíos
Popsikrém:sodukérm
Az én lányom 17 hónapos.
Popsikrém: gyógyszertári kevert, vagy ritkán aloe vera spray. Jó tudni a popsikrémekről az alábbiakat: [link]
Amúgy én soha nem hallottam olyat, hogy összenőhet a babapunci, ez elég rosszul hangzik!
Popsitörlő: eleinte Pampers, de azután megnéztem, hogy mik az összevetők, és hát enyhén szólva nem bababőrnek valók, úgyhogy áttértünk a babylove fehérre, amely nem tartalmaz kőolaj származékot, meg ilyen hasonló csúfságokat, és többnyire olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!