16 hos kislany nem engedi, h tisztitsam a nyuszikajat. Miert? Bovebbenn..
Figyelt kérdés
mar vagy 2-3 honapja,h nem birom tisztitani neki a kis nyuszijat. mindig furdunk. mostansag kamillasat fozok neki, es belelontom a vizebe. bugyis pelust hordunk,de ritkan van neki popsikermezve a fencije es a nyuszija is. elhuuzza magat,oldalra fordul, csak nincs baj. :( vagy hideg neki a popsi torlo? miert van ez? han orvoshoz viszem,csak megkinzom,plane ha nincs gong.2011. szept. 8. 00:25
122/175 anonim válasza:
"fenci meg nyuszi?????? engem is lőjön le valaki...."
Mos' mééé'... az angolok meg cicának mondják (pussy)... van ez így. :)
123/175 anonim válasza:
...azonban 5 percet kellett gondolkodnom, h rájöjjek: a fenci az a fenék :))
124/175 anonim válasza:
Plüss nyulat? Bocs nem olvastam el 13 oldalnyi választ, de tudom miről van szó. A kérdező hogy tisztítja a saját nyuszikáját? ... Ezen behalok...
125/175 anonim válasza:
Most akkor a kislány nem birta a pelusozást vagy egy pluss nyuszirol volt szo!!? Erre már sose fogunk rá jönni... :/
127/175 anonim válasza:
Ide is kommentelek, nehogy eltűnjön a kérdés a készletemböl :)
129/175 anonim válasza:
Semmi uj valasz? Na megyek es leborotvalom a nyuszikamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!