Tényleg "gáz", ha annak ellenére is használok parfümöt, hogy babám van?
Az egyik "kedves" ismerősöm most azt vágta a fejemhez, hogy az hatalmas baj, hogy az öt hónapos babám mellett is használok parfümöt és szerinte illő lenne végre lejjebb adni az igényeimből legalább ezen a téren.
Most ez tényleg baj?
Nem követ hatalmas illatfelhő, nem én vagyok a női mosdók légfrissítője, nem fújom magam éjjel-nappal, de ha megyek valahova, akkor használok parfümöt. Ahogyan a sminkelésről sem mondtam le, sőt, szerintem a megjelenésem semmit sem változott a lánykorihoz képest, nem vagyok kihívó, de elegánsan öltözködöm, úgy, ahogy én jól érzem magam.
Sajnos szoptatni nem tudok, a babám nem nyalogatja tehát rólam semmilyen formában a parfümöt, nem is hiszem, hogy őt zavarná, megismer, szeret hozzám bújni, csak velem alszik el. Nem ürítem ki a családi kasszát a parfümök miatt, sem másra magam miatt.
Lemaradtam valamiről? Most miért is kellene lemondanom erről?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor jól gondolkodom és ez nem egy "bűn" a gyermekemmel szemben.
Az teljesen természetes, hogy szoptatás alatt nem ajánlják az erős illatszerek használatát, ugyan nekem egyáltalán nem volt tejem, de másfél hónapig próbáltam szoptatni, sokat volt cicin a fiam, akkor én sem használtam parfümöt. Olyat is ismerek, aki terhesen olyannyira nem bírta saját magán az illatot, hogy még három évvel szülés után is émelyeg a parfümöktől. Tehát ez is logikus.
De hogyha ezek közül egyik sem áll fenn, akkor nem értem miért kell emiatt támadni!
Hozzáteszem, hogy régen nagy barátnők voltunk, de az egész az ellenkezőjére fordult az elmúlt két évben, ott próbál megsérteni, bántani, ahol csak tud. Az első akciója szülés után két hónappal volt, amikor véletlenül összefutottunk, én baba nélkül voltam, rohantam haza egy nagy csomag pelenkával, ő pedig negyed órán keresztül rohant mellettem és végig azt hajtogatta, hogy kizárt dolog, hogy nekem gyerekem legyen, valljam be, hogy nincs is, mert én nem olyan vagyok, mint egy anya, a jó anyukák nem így néznek ki, stb. Amikor leállítottam, mert már sértett, bántott, akkor persze jött a szöveg, hogy ő csupa jóindulattal mondja, hogy változtassak valamin, mert így mindenki azt fogja hinni, bébiszitter vagyok csak, vagy gyerekrabló, ha megyünk a játszótérre.
Egyébként nincs gyereke, se férje, barátja, egyidősök vagyunk, lehet, hogy ez bántja a csőrét...
Bocsánat,de tényleg bolond a barátnőd. Ez nem más,mint irigység meg egy kis szűklátókörűség...Ne hagyd magad bántani egy ilyen ember által (se).
Hajrá,csinos anyukák! :)
Erről a kommentedről az jutott eszembe, hogy minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak!
Korábbi hozzászóló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!