Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sudocremet használók: mennyi...

Sudocremet használók: mennyi fogy belőle?

Figyelt kérdés
125 grammoson gondolkodom, meddig elég?
2011. szept. 23. 08:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
attól is függ,hogy mekkora gyerek.én egy éves kora óta nem kenem minden pelenkázásnál,meg csak a popóját kenem be a fiamnak,így hónapokig elég
2011. szept. 23. 08:31
 2/16 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon-nagyon sokáig :)
2011. szept. 23. 08:32
 3/16 anonim ***** válasza:

èn soha nem kenemtem a gyereknek mindig a fenkét. még újszülöttnek sem. ha fosos volt, vagy láttam hogy enyhe pír lesz akkor bekentem a következönél már nem volt.

de volt 4 hét folyamatos fosás, akkor a közepes tégely el is fogyott. ez volt 5 hós korában most 1 éves és kb félig van a következö közepes tégely.

szerintem függ, hogy te mennyire vagy krémes. ha kened ezerrel neki, és mindig fehérnek kell lennie, akkor tuti hamar elfogy, de ha csak szükség esetén kened akkor szinte egy évre is elég.

2011. szept. 23. 08:34
 4/16 A kérdező kommentje:
ha pl. megveszem a legnagyobbat (400 grammos), vagy lehet, hogy csak ezt a 250 grammost, akkor akár a szobatiszta korszakig is elég?
2011. szept. 23. 08:35
 5/16 A kérdező kommentje:

kb. napi 3-4-szer kenem be neki, de elég vékonyan. Hát igen, volt már hasmenéshez is szerencsénk, akkor hiába kentem szegénynek...

off: láttátok ebay-en milyen olcsók a sudocremek? pl az egyik 400 grammos 1800 Ft, csak hát ott van a postaköltség.

Ti hol veszitek?

2011. szept. 23. 08:39
 6/16 A kérdező kommentje:
az első komentben 125-t akartam írni, nem 250-t
2011. szept. 23. 08:40
 7/16 anonim ***** válasza:

Ne vegyél olyan nagyot, elég a 125 g-os.

Nagyon kevés kell belőle, épp hogy az ujjam végére teszek, nagyon jól eloszlik a popsin.Mindig 60 g-osat veszek a Brendonban, mert ott a legolcsóbb, és az is több hónapig elég.

2011. szept. 23. 08:50
 8/16 anonim ***** válasza:
még annyit hogy a sudocrem hámosít, így én nem ajánlanám állandó használatra. habár egyetlen krém sem tesz jót állandó használatra. a börnek ott is levegöznie kell és folyamaots krémezéssel ez nem lehetséges.
2011. szept. 23. 08:56
 9/16 anonim ***** válasza:

Én nem szerettem ezt krémet, nem tudom, miért istenítk annyira, alig fogyott belőle

ja és még a lányom bőrét is megfogta:-((

2011. szept. 23. 08:59
 10/16 A kérdező kommentje:

Nekem semmi bajom vele. Lehet, hogy nem vagyok nagy igényű, de nekem a gyógyszertári cuccok is beváltak, nincs bajom a pelenkákkal se (többet is próbáltam). De ha itt elkezdek olvasgatni, mindig van valaki aki valamire beírja, hogy az nagyon nem jött be neki. (legyen az márkás pelenka, tápszer, bébiétel, vagy épp mint most, popsikrém)

Amúgy azért sudocrem a gyógyszertári után, mert: nagyon szeretem az illatát, sokkal kevesebb kell belőle a kívánt hatás eléréséhez és így nem baj, hogy drágább, mert lassabban is fogy.

2011. szept. 23. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!