Csíp a babámnak, ha bekenem az arcát - tejkiütéses - alkohollal? Rettenetesen tud ilyenkor sírni. Azért csak kenegessem? Sudocremet is használok.
Szia.Ezt ki mondta neked,hogy alkohollal kell kenegetni?
Tuti csípi neki,szegény azért sír.Az én babám 5 hetes az is pöttyös de eszembe sem jutna kenni alkohollal,én a lazább popsi krémmel probáltam de attól pirosabb lett.Nekem azt mondta a doki tegnap akkor ne kenjem semmivel ...
Semmivel ne kend, ahogy jött úgy fog eltűnni majd!
a tejben lévő hormonok miatt van, semmiféle kezelést nem igényel, főleg nem alkoholosat!
Azért sÍr a baba, mert rohadtul fáj neki. És nem érti, a saját édesanyja miért kÍnozza, és egyáltalán hogyan juthat ilyen valakinek az eszébe 5 éves kor felett.
Ne haragudj, de ez nagyon durva, kisbaba arcbőrét alkohollal kenegetni....és megkérdezni, hogy nagyon sÍr, csináld-e tovább...Vagy ez otromba vicc volt és nem is történt meg? Remélem!
A tejkiütés magától elmúlik.
hát ez igen, dörgedelem. Én is azzal kentem, a gyerekorvosom tanácsára, aki még hülyeséget nem mondott nekem és pár nap alatt leszáradt, gyönyörű bőre lett. Persze nem sírt egyáltalán, nem csípte. De óvatosan kell kenni!
Kérlek kíméljetek meg a kritikáitoktól, ez egyszerűen a személyes tapasztalatom.
Csak azért mert te nem hallottál még róla, hogy javasolják az alkoholos kenegetést nem kell lehülyézni a másikat.
A doktornő és a védőnő mondta, hogy alkohollal kenjem be neki, mint ahogyan mi magunk is van, hogy a pattanásunkra alkoholt kenünk.
Egyébként már sokkal szebb a bőre, szerintem használ, csak hát nem nagyon díjazza. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy más babának is csíp-e. De hát ezen az oldalon az ember nagyon ritkán kap arra választ, amit kérdez, inkább csak a lecseszések mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!