Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyetértetek a cikk írójával?...

Egyetértetek a cikk írójával? Mit gondoltok?( BEBE TV)

Figyelt kérdés

[link]

Az én kisfiam (4 hós) szereti a Bebe Tv-t. Úgy 10 percig leköti.Nevetgél, beszélget hozzá. :)

2009. ápr. 21. 13:55
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
( Nyílván ez a tv egészen piciknek lett kitalálva)
2009. ápr. 21. 13:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát...

Én tanító néni vagyok, egy majdnem egy hónapos kislány anyukája.

Én úgy gondolom, és erre készültem, hogy még ugyan nem tudom mi az a bizonyos kor, de egy bizonyos kor után fog csak számítógép és tv közelébe kerülni a kislányom.Addig énekelünk és mondókázunk meg mesézünk.Gyűjtemény van magyar mesékből és azokat fogja először is felügyelettel nézni nem a tv-t, merthogy a mai mesék...

Belenéztem ebbe a BEBE tv-be és nekem bugyutának tűnik.És mondjuk mindegy kinek lett kitalálva szerintem egy már bocsi de 4 hónapos ne nézzen tv-t.Úgyhogy igen egyetértek a cikk írójával.

2009. ápr. 21. 14:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem ezt a csatornát,de majd megkeresem.Talán a TARR-nak is van.Én a Jetixet nem szeretem.Minimax és Gim Gam igen.Olvastam a cikket,durva amit ir.De ez még nem jelenti azt,hogy nem jó a BEBE TV.
2009. ápr. 21. 14:08
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
a cikk irója inkább azzal foglalkozhatna hogy irjon magyarul. minden második szava angol szleng. szép hogy ezek az emberek irnak ilyen cikkeket. mellesleg a lányomat nem érdekli a TV a bebe sem.
2009. ápr. 21. 14:08
 5/14 anonim ***** válasza:
81%

Én egészen kicsiket nem is ültetnék le a tv elé.Magamról tudom,hogy ha már 3-4 hónaposan betesznek a tv elé,függő leszel.Nekem lila karikák vannak a szemem alatt mert anyám odarakott vhányszor úgy gondolta...

Ha már annyira nézetni kellene vele,sem ilyet sem azt a lila dínót,hogy is hívják?Valami B betűs.A teletubbiesról nem is beszélve,az a gyerekeknek tényleg zokniagyat ad.

Jajj tényleg ne tegyetek ennyi idő babákat a tv elé,majd 3-4 évesen,akkor is én biztos,hogy a gyerekeimnek tanulságos és szórakoztató meséket fogok mutatni.Nem viccből írom,hogy a japán mesék jók erre,1000amcsi meséből nem tanul annyit a gyerek mint 1 japánból.

Öhm,nem akarom fényezni ezeket a meséket,a babádnak ajánlok egyet,bár felfogni még biztos nem fogja.A mese címe Chi's sweet home.Egy kiscicáról szól,aki elveszett,majd megtalálta egy család.Az ő napjairól szól,én teli vigyorral nézem,mellesleg egy rész 3 perc,beteszem neked az első részt.Jah és még annyi,hogy ez sem olyan gyors képváltású ugra bugra,mert tudom,hogy nem ajánlják még a kicsiknek:)

http://www.youtube.com/watch?v=J4FkHpW4DJQ

2009. ápr. 21. 14:12
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem meg ha a babák nézik a a Bebe Tv-t semmi bajuki nem lesz tőle! A tévé az idegrendszerre hat, szóval ha mindenféle villógó meg hangos dolgok vannak benne azok megzavarhatják a babák pl. alvását! a bebe Tvben semmi ilyen nincs, kedves zene megy egész nap és igen bugyuták a mesék, de nekik pont ez kell. a lassú és nagy dolgokat tudják "értelmezni". szóval nem egész napra, de igenis nézhetik! és most le lehet pontozni! A cikk írója meg egy barom!!!
2009. ápr. 21. 14:15
 7/14 anonim ***** válasza:
79%

Érdekes. Szerintem a cikk irója inkább foglalkozzon a politikával, ha már egy ilyen cikkbe belekeveri.

Szeritem bele lehet nézni a kereskedelmi csatornákon sugárzott mesékbe, amiket hétvégente délelőtt adnak a tvben, állitólag gyerekenek. Na azokból mit tanulnak a picik? (nem a hupikék törpikékre, és hasonló mesékre gondolok) Amúgy meg a mai pszichológia minden mesében talál valamit, ami árt a gyereknek, és valami rosszat tanul belőle.

Hol vannak már a régi jó mesék amin, mi is felnőttünk. Inkább olyanokat kellene adásba tenni.

2009. ápr. 21. 14:19
 8/14 anonim ***** válasza:
87%
Én sem nézetnék a gyerekemmel tv-t 3 éves kora előtt!Szerintem semmi értelme, inkább fejlődjön magától a képzeletvilága, ne legyen bekorlátozva a mesében meghatározott figurák miatt!
2009. ápr. 21. 14:23
 9/14 anonim ***** válasza:
70%

fiam 3 éves kb 1 éve kapcsoltam be neki először, azóta minden nap mennie kell, szinte egész nap

nem nézi, csak hallgatja. közben játszik a szobájában. ha elkapcsolom, megy a hiszti.

nagyon kell figyelnem, hogy rá ne szokjon, azért nem fogom neki engedni, hogy több órát nézze. féltem a szemét

külömben nem hiszem, hogy fél óra, 1 óra tv-zéstől bármi bajuk lenne

2009. ápr. 21. 14:24
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja és utána is csak olyan mesék jöhetnek szóban melyeknek a tartalma is jó!(előző vagyok)
2009. ápr. 21. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!