Egyetértetek a cikk írójával? Mit gondoltok?( BEBE TV)
Az én kisfiam (4 hós) szereti a Bebe Tv-t. Úgy 10 percig leköti.Nevetgél, beszélget hozzá. :)
Hát...
Én tanító néni vagyok, egy majdnem egy hónapos kislány anyukája.
Én úgy gondolom, és erre készültem, hogy még ugyan nem tudom mi az a bizonyos kor, de egy bizonyos kor után fog csak számítógép és tv közelébe kerülni a kislányom.Addig énekelünk és mondókázunk meg mesézünk.Gyűjtemény van magyar mesékből és azokat fogja először is felügyelettel nézni nem a tv-t, merthogy a mai mesék...
Belenéztem ebbe a BEBE tv-be és nekem bugyutának tűnik.És mondjuk mindegy kinek lett kitalálva szerintem egy már bocsi de 4 hónapos ne nézzen tv-t.Úgyhogy igen egyetértek a cikk írójával.
Én egészen kicsiket nem is ültetnék le a tv elé.Magamról tudom,hogy ha már 3-4 hónaposan betesznek a tv elé,függő leszel.Nekem lila karikák vannak a szemem alatt mert anyám odarakott vhányszor úgy gondolta...
Ha már annyira nézetni kellene vele,sem ilyet sem azt a lila dínót,hogy is hívják?Valami B betűs.A teletubbiesról nem is beszélve,az a gyerekeknek tényleg zokniagyat ad.
Jajj tényleg ne tegyetek ennyi idő babákat a tv elé,majd 3-4 évesen,akkor is én biztos,hogy a gyerekeimnek tanulságos és szórakoztató meséket fogok mutatni.Nem viccből írom,hogy a japán mesék jók erre,1000amcsi meséből nem tanul annyit a gyerek mint 1 japánból.
Öhm,nem akarom fényezni ezeket a meséket,a babádnak ajánlok egyet,bár felfogni még biztos nem fogja.A mese címe Chi's sweet home.Egy kiscicáról szól,aki elveszett,majd megtalálta egy család.Az ő napjairól szól,én teli vigyorral nézem,mellesleg egy rész 3 perc,beteszem neked az első részt.Jah és még annyi,hogy ez sem olyan gyors képváltású ugra bugra,mert tudom,hogy nem ajánlják még a kicsiknek:)
Érdekes. Szerintem a cikk irója inkább foglalkozzon a politikával, ha már egy ilyen cikkbe belekeveri.
Szeritem bele lehet nézni a kereskedelmi csatornákon sugárzott mesékbe, amiket hétvégente délelőtt adnak a tvben, állitólag gyerekenek. Na azokból mit tanulnak a picik? (nem a hupikék törpikékre, és hasonló mesékre gondolok) Amúgy meg a mai pszichológia minden mesében talál valamit, ami árt a gyereknek, és valami rosszat tanul belőle.
Hol vannak már a régi jó mesék amin, mi is felnőttünk. Inkább olyanokat kellene adásba tenni.
fiam 3 éves kb 1 éve kapcsoltam be neki először, azóta minden nap mennie kell, szinte egész nap
nem nézi, csak hallgatja. közben játszik a szobájában. ha elkapcsolom, megy a hiszti.
nagyon kell figyelnem, hogy rá ne szokjon, azért nem fogom neki engedni, hogy több órát nézze. féltem a szemét
külömben nem hiszem, hogy fél óra, 1 óra tv-zéstől bármi bajuk lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!