Most akkor menjünk sétálni a babámmal vagy maradjunk? A cikk alja érdekes.
2010. ápr. 17. 06:43
1/11 anonim válasza:
Na dettó ebben a dilemmában vagyunk. Kéne mennünk babaúszásra...
2/11 anonim válasza:
Ugyan már. Menj ki a levegőre szippancs eggyet és az orrod mondja a választ.
3/11 A kérdező kommentje:
Annyira apró a részecske,hogy az orrod nem mondja a választ,max a tüdőhörgőcske mikor megtellík,és befulladsz...
2010. ápr. 17. 06:59
4/11 A kérdező kommentje:
Mi meg megyünk vidékre ma nagyiékhoz,kertes ház....udvar....friss levegő....babám és nagylányom egész nqap kinnt....hááát nem tudom mi legyen.
2010. ápr. 17. 07:00
5/11 anonim válasza:
Na mi úgy döntöttünk, hogy ma sehová nem megyünk. Ennyit kibírunk! Én egy percre se fogom kockáztatni a manó egészségét. Lehet baromság, de attól nem lehet baja ha itthon maradunk. Ellenben azt senki sem tudja megmondani mi lenne kimennénk. És ennyi...
6/11 anonim válasza:
Én nyugodtan kimennék.A levegőben levő benzin,stb szennyeződés sokkal károsabb.
7/11 anonim válasza:
egy hete ülünk itthon a rossz idő miatt...ne má.....
8/11 anonim válasza:
na érdekes... az eleje szerint kimehetünk, 1 mondattal később meg már nem. akkor legyünk okosak... nekem boltba pl. muszáj mennem a fimmal, szóval leszünk kint vmennyit. ha szép az idő du., akkor viszont nem zárom be, megyünk homokozni:)
9/11 anonim válasza:
Kénytelen leszek. Boltba kell menni. Itthon hagyni meg nem fogom egyedül. :D
10/11 anonim válasza:
Ugyan már, aki otthon marad, miből gondolja, hogy a lakásba nem jut be a hamupor, ha leszáll? Nem létezik légmentes lakás, gondoljatok már bele. És ne a blikkre adjatok, mindig le van maradva.
Olvassátok ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!