Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyetértetek a cikk írójával?...

Egyetértetek a cikk írójával? Mit gondoltok?( BEBE TV)

Figyelt kérdés

[link]

Az én kisfiam (4 hós) szereti a Bebe Tv-t. Úgy 10 percig leköti.Nevetgél, beszélget hozzá. :)

2009. ápr. 21. 13:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%

Végig olvastam a válaszokat, hát tuti hogy legtöbbje első babás, és ez a " ha majd" ennyi idő lesz, meg annyi, ez annyira arra vall, hogy még nem jártok ott.

Semmi bajuk nem lesz ha tv-nek, persze van határ, de ha eljön TÉNYLEG AZ AZ IDŐ AMIRŐL ITT ÍRTOK akkor majd rájöttök, hogy ez is olyan amit ti elterveztek, de ha oda kerültök, szinte el is felejtitek, ha egy gyerekkel szépen van foglalkozva, beszélgetve, hiába bekapcsolod a tv-ét nem fog rá úgy hatni, hogy függő legyen. Azt hiszem első v második válaszoló írta hogy őt bizony oda rakták piciként is hogy anyukája csináljon ezt azt, na erre azt mondom túlzás és valószínűleg meg is viselte, mint ahogy írta is.

Reggel pl, nyugodtan nézhet mesét, a lányom úgy reggelizik, néha odapislant, utána játszunk , eszik aztán alszik egy nagyot, miután felébred utána tv-zés játszás minden van egybe, de nem ül folyamoatosan a mese előtt, sőtt azt is állva nézi mikor épp a tv előtt jár.

Nem kell ilyen tragikusan felfogni, és ennyire korlátozni őket.

Ha jó anyák vagytok már pedig biztos hogy azok vagytok, nem lesz függő, mert megszokja addigra a sok közös játékot, programot!

2009. ápr. 21. 14:45
 12/14 anonim ***** válasza:
83%
Én erről annyit irnék,hogy ne neveljük burokban a gyereket.(vagyis én nem teszem) Pár perc sehogy nem fog rá hatni,abban egyetértek,hogy agressziv dolgokat kisgyerekként se nézzenek. Ez olyan,mint ,az egyik ismerősünk kisfia,akinek 6 éves koráig nem adtak semmilyen édességet: csokoládét,tejszeletet,pudingot.. aztán elment oviba és még jó ,hogy két pofára tömte a csokitortát! Szóval cska óvatosan,ha valamit tiltototk a gyerektől,az sokkal jobban fogja érdekelni,és nem nehéz átesni a ló másik oldalűra. Én az arany középútra szavazok:-)
2009. ápr. 21. 15:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Most találtam rá erre kérdésre és a cikkre. Teljes mértékben egyet értek a cikkíróval!

Szerintem egy kisbaba egyáltalán ne nézzen tévét. És nem csak az idegrendszer fejlődése miatt, hanem mert egyszerűen nem lesz jó képzelő ereje. NÁlunk 3 gyerek van, a legidősebb 4 éves, kb. 3 éve skora óta néz tv-t, akkor is régi, értelmes meséket (Hanna-Barbera mesék, Walt Disney-k, és magyar klasszikusok: Dr. Bubó, Mézga család stb), de ritkán! A középső 2 éves, sajnos ő is odakerül a tv elé, amikor nagy. A legkisebb 4 hónapos, ő egyáltalán nem néz tv-t. A többiek is csak akkor nézhetik, ha a kicsi alszik. De egyébként egy héten kb. 3-szor kapcsoljuk be fél-1 órára.

2011. aug. 31. 13:39
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Már 2,5 éves múlt a kisfiam, és nemigen érdekli a tv. :) Szinte egyáltalán nem nézi, viszont imád rajzolni, gyurmázni, nyomdázni, és már inkább a betűk és a számok érdeklik. Lám, nem lett baja egy kis bebe-tv-től! :)
2011. szept. 3. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!