Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Melyik a jobb cumisüv...

Anyukák! Melyik a jobb cumisüveg egy újszülöttnek (és persze utána is) az AVENT vagy a MAM?

Figyelt kérdés

Esetleg van aki mind a kettőt egyszerre használta?

Jó és rossz tulajdonságai is érdekelnek.

2011. szept. 7. 14:18
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nos én nem vagyok olyan anyuka aki ne szeretné szoptatni a babáját! Elég kudarc az nekem, hogy a lányom nem szeretett volna szopizni! Azt hiszem a kérdésből világosan kiderül, hogy szeretnék cumisüveget venni a babának. Nemcsak az esetleges tápszer, de a teáztatás miatt is. Minden választ nagyon szépen köszönök. Készítettem egy táblázatot az itt felsorolt márkák közül (természetesen csak a BPA mentesek jöhetnek szóba) a tulajdonságaikat és az árukat is figyelembe véve. Szerencsére januárig van időm átgondolni melyik mellett is teszem le a voksomat. Nyilván az ár is számít, de a minőség a legfontosabb! Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. szept. 8. 09:17
 22/28 anonim ***** válasza:

14:52-es vagyok.

Ha esetleg aggódsz azért, hogy cumisüvegből melléfolyik a kaja, ha eszik, akkor ajánlom szintén a Tommee Tippee előkét.

Ezt 0+ kórtól használhatod, nyaki része nagy nedvesség felszívó képességgel rendelkezik.

Mi 2 ezer forintért vettük egy szimpla bababoltban, de a Brendonban is lehet kapni. ( [link]

Az ára ugyan annyi!

2011. szept. 8. 11:46
 23/28 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Nagyon szépen köszönöm azt hiszem, hogy szükség lesz is rá így körülnézek a Brendon árain kívül is. Ha nem találok máshol olcsóbban akkor a Brendont fogom gazdagítani.

Igaz, hogy a Tomee Tippe cumisüvegek nem kopnak, mint az AVENT? Annyira csúnyák a AVENT-osaim, hogy szerintem oddadom a lányomnak homokozni....

2011. szept. 8. 13:24
 24/28 anonim ***** válasza:

Nem! És kifőzés után a cumik sem csúnyák.

Nekem az aventos rettentően nézett ki a 3. kifőzés után.

2011. szept. 8. 15:48
 25/28 A kérdező kommentje:
Ilyen át láthatatlan fehér lett nem? Jaj az annyira undorító volt! Mindig öblítgettem annyira undi volt!
2011. szept. 8. 20:45
 26/28 anonim ***** válasza:
A tommee tíippee nem lesz undorító.Én vettem mikrohullámú sterilizálót hozzá, csak ajánlani tudom.
2011. szept. 8. 22:25
 27/28 anonim ***** válasza:

14:52-es vagyok ismét :)

Tegnap megvettem a pindurimnak Tomme Tippee-ból a hasfájós cumisüveget. Hihetetlen jó! Nekem nagyon bejön és láthatólag ő is élvezi, hogy nem nyel le levegőt kaja közben :)

Ára kicsit húzós: 4000 HUF Brendonba.

Ja, és ami meglepett, azaz, hogy van benne hőmérséklet jelző.

2011. szept. 9. 08:16
 28/28 A kérdező kommentje:
Este beszéltem a férjemmel és a Tomme Tippee-nél maradtunk. Vegyesek voltak a válaszok az AVENT-tel és a MAM-mal kapcsolatban. Találtunk a Brendon honlapján komplett cumisüveg készletet 6490-ért. Azért is maradt ez mert AVENT ár de senki sem írt róla rosszat. Viszont azt nem értettem, hogy a honlapon mindegyik pót cuminál az van írva, hogy hasfájás megelőző. Akkor mindegyik pót cumi az? Vagy miért van az egyiknél vastagon kiemelve a másiknál pedig besuvasztva a tulajdonságok közé?
2011. szept. 9. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!