Anyukák! Melyik a jobb cumisüveg egy újszülöttnek (és persze utána is) az AVENT vagy a MAM?
Esetleg van aki mind a kettőt egyszerre használta?
Jó és rossz tulajdonságai is érdekelnek.
14:52-es vagyok.
Ha esetleg aggódsz azért, hogy cumisüvegből melléfolyik a kaja, ha eszik, akkor ajánlom szintén a Tommee Tippee előkét.
Ezt 0+ kórtól használhatod, nyaki része nagy nedvesség felszívó képességgel rendelkezik.
Mi 2 ezer forintért vettük egy szimpla bababoltban, de a Brendonban is lehet kapni. ( [link]
Az ára ugyan annyi!
Kedves utolsó válaszoló!
Nagyon szépen köszönöm azt hiszem, hogy szükség lesz is rá így körülnézek a Brendon árain kívül is. Ha nem találok máshol olcsóbban akkor a Brendont fogom gazdagítani.
Igaz, hogy a Tomee Tippe cumisüvegek nem kopnak, mint az AVENT? Annyira csúnyák a AVENT-osaim, hogy szerintem oddadom a lányomnak homokozni....
Nem! És kifőzés után a cumik sem csúnyák.
Nekem az aventos rettentően nézett ki a 3. kifőzés után.
14:52-es vagyok ismét :)
Tegnap megvettem a pindurimnak Tomme Tippee-ból a hasfájós cumisüveget. Hihetetlen jó! Nekem nagyon bejön és láthatólag ő is élvezi, hogy nem nyel le levegőt kaja közben :)
Ára kicsit húzós: 4000 HUF Brendonba.
Ja, és ami meglepett, azaz, hogy van benne hőmérséklet jelző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!