Melyik a jobb cumisüveg? Avent vagy Tommee Tippee?
Figyelt kérdés
Már van avent cumisüvegünk,de most szeretnék még venni cumisüveget és hallottam a tommee tippee-ről hogy jó mert hogy teljesen az anyamell formájára van formálva és hogy jó szoptatás és cumisüvegből evésre együtt,hogy ne zavarja be a kicsit.
Várom a véleményeket.
Köszönöm
2009. okt. 19. 08:53
1/6 anonim válasza:
Nekem a Tommee Tipee nem igazán jött be. Állandóan folyik a cumi mellett a tea. Három is van, és mindegyikből folyik...most az aventre váltottam, szerintem jobb, bár a cumi kialakítása tényleg a Tommee Tippeenél a jobb.
2009. okt. 19. 08:58
2/6 anonim válasza:
nalunk a tommee tippee tokeletesen bejott!!!nekem nem folyik es nagyon jo mert a baba ugyanugy szopja mint a cicit,es nem zavarja ossze!en csak azt hasznalom a mai napig es szerintem vegyel!puszika
2009. okt. 19. 09:09
3/6 anonim válasza:
Nekünk is tommee tippee van és nagyon szeretjük.
Ikreim vannak, és szopiznak is + pótlást is kapnak.
Szépen ciciznek és cumisüvegből is tudnak enni, a cumi formája miatt. Ja, és nekünk egyáltalán nem folyik mellé.
Jól tisztítható, igényes.
Szerintem az Avent egy divat márka lett, mindenki azt használja, és azért sem azt vettem......
Mellszívóm is Tommee, és azzal is nagyon elégedett vagyok.
2009. okt. 19. 09:24
4/6 anonim válasza:
nekünk is a tommee jobban bevált, egyátalán nem csöpög, ahogy az első írta, igaz oda kell figyelni a tekerésnél, és tényleg ugyanolyan mint az anyamell, mivel a fiam sokszor cicin alszik el, így ha már végképp nem bírom, akkor kis vizet vagy teát töltök a cumisüvegbe és az ugyanúgy szopizza és bealszik. Nagy előnye, hogy szelepes, így levegőt sem tud annyit nyelni mint az aventesből (mi csak ivásra használjuk, de sokan dícsérik etetésre is)
2009. okt. 19. 09:32
5/6 anonim válasza:
Szia!
Akkor én vagyok vagyis mi vagyunk a kivételek.A lányom a tommee tippee cumisüveg cumiját egyáltalán nem fogadja el.Kiköpi,pedig nagyon falánk,de ebből se inni se enni nem hajlandó.Az Aventet szereti abból iszunk is és eszünk is.
2009. okt. 19. 11:41
6/6 anonim válasza:
Avent. Azt használom már több, mint egy éves és nagyon meg vagyok elégedve vele! Nem divatmárka, ez f...ság!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!