Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mire jó a csőrös pohár/varázsi...

Mire jó a csőrös pohár/varázsitató? Cumisüveg helyett kell használni? Miért jobb, mint a sima pohár?

Figyelt kérdés
2009. márc. 6. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sima pohárból később tanul meg "szépen" inni, mint a csőrösből. A csőrös jobban hasonlít a valódi pohárhoz mint a cumi, van füle, meg tudja fogni a baba, megtanulja használni egyedül. Nem jobb mint a sima pohár, kényelmesebb, kevesebb vele a baleset, de nem helyettesítheti a valódi poharat. Lehet cumis helyett is, vagy megteheted, hogy mjuk csak a teát adod neki csőrösből.
2009. márc. 6. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azzal egészíteném ki az előzőt, hogy pl. sétánál, utazáskor stb. nagyon jó a csőrös, mert nem locsan ki belőle a víz. Mi felváltva szoktuk használni a sima poharat (hogy azért azt is tanulja meg) és a csőröset is. De még nem megy egyikből sem egyedül, csak ha én tartom... :)
2009. márc. 6. 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy bepofátlankodok, de ezzel kapcsolatban lenne nekem is egy tisztázandó kérdésem :-) Van olyan itató, ami szilikonos fejű és van ami műa. Melyiket használjuk inkább az elején? A műa-gal nem lehet kezdeni?
2009. márc. 6. 21:08
 4/4 A kérdező kommentje:
utolsónak: szerintem írd ki új kérdésként! engem is érdekelne a válasz.
2009. márc. 7. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!