Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Melyik a jobb cumisüv...

Anyukák! Melyik a jobb cumisüveg egy újszülöttnek (és persze utána is) az AVENT vagy a MAM?

Figyelt kérdés

Esetleg van aki mind a kettőt egyszerre használta?

Jó és rossz tulajdonságai is érdekelnek.

2011. szept. 7. 14:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Nekünk MAM volt tápszeresnek, itatósnak meg NUK.

Tesónak is MAM lesz, nagyon bejött. Annyi a titka, hogy figyelni kell alul a gumirészt, hogy rendesen felfekszik e a műanyagra, mielőtt összetekered, mert akkor folyhat.

2011. szept. 7. 14:56
 12/28 A kérdező kommentje:
A Tomme Tippee BPA mentes? Árban ez is az AVENT kategória kb! :)
2011. szept. 7. 14:59
 13/28 anonim ***** válasza:
Én a NUK-ra szavaznék. Persze minden baba mást és másképp szeret, a mi kicsink ebből tudott egyedül rendesen enni, és nyugodtan lehet hurcolászni, nem folyik soha sehol. Lehet a régebbiekhez még nem volt, de amit tavaly vettünk, a csomagban benne van egy kis tető a csavar alá, direkt szállításhoz (csak mert írta valaki, hogy csak állítva szállítható). Nekem az Avent-nél a szelep hiányzott a cumiról, a Tommee Tippee-ből meg annyira ömlött a cucc, hogy mindig bele akart fulladni a baba, vagy átöltözés lett a vége. Nem utolsó sorban, a felsoroltak közül a pót cumija a hagyományos NUK-nak a legolcsóbb.
2011. szept. 7. 15:05
 14/28 anonim ***** válasza:

Nekünk AVENT és MAM van, felváltva kapja hol ebből hol abból.

Lényeges különbség, hogy a MAM ETETŐCUMInál a számok nagyságával a lyukak MÉRETE nő, míg AVENT ETETŐCUMInál a számok nagyságával, a lyukak SZÁMA nő.

Kislányom humana baby fit tápszert eszik ami sűrű.

MAM 2- es cumival tökéletes, míg AVENTből csak a 4-es cumin folyik át.

2011. szept. 7. 16:16
 15/28 anonim ***** válasza:
Én Tommee Tippeet használok. Imádja a gyerekem.Állítólag nem lehet rajta ha már "elhasználódott", szóval kevésbé karcolódik, kopik mint az Avent. És az ára ugyanaz.
2011. szept. 7. 16:58
 16/28 anonim ***** válasza:
Igen BHA mentes a Tommee Tippee.
2011. szept. 7. 17:02
 17/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Én első babánál Aventet használtam, a 4 hónapos kislányomnál a Tommy Teppee Anti Cholic BPA menteset használom.

Meg voltam elégedve az Aventtel, de a kicsim hasfájós, és mivel tápos is, így lett a Tommy. Ezt már nem fogom semmi pénzért lecserélni, a babám nagyon szereti, és tényleg mell formájú. Ha jól tudom, ennek is van pohara, fogókája, csőröse, és variálhatók is a későbbiekben.

2011. szept. 7. 20:27
 18/28 anonim ***** válasza:
35%

14:22

vagyok

Nem akarok én senkinek nekiesni! Pusztán ismerek olyan anyukát, aki az már terhesen megmondta, hogy nem akar szoptatni. Ezért kérdeztem meg, hogy erről van-e szó, mert nekem furcsa volt, hogy valaki szülés előtt a cumisüvegmárkákon törje a fejét.

Véleményemet továbbra is fenntartom: ha pótlásra lesz szükséged, akkor NE ÜVEGBŐL add, hanem (ha a pénz nem számít) akkor sns-el, vagy pohárból/fecskendőből/kanálkával vagy Nurofen csővel, különben csak megnehezíted a baba dolgát.

2011. szept. 7. 22:00
 19/28 anonim ***** válasza:
bocsánat: "aki már"
2011. szept. 7. 22:01
 20/28 anonim ***** válasza:
Többen írták a Tommee Tippee-t, nekünk is ez jött be, Előtte használtunk Avent-et is és MAM-ot is, de egyik sem volt igazán jó, nekünk mind a kettő folyt. A Tommee Tippee-t imádja a kisfiam, szépen iszik belőle, nem folyik, nem szivárog, szerintem nagyon megbízható és jó minőségű. Most fogjuk elkezdeni a csőrös itató első verzióját, ami a Tommee Tippee-nél 4 hónapos kortól ajánlott.
2011. szept. 7. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!