Anyukák! Melyik a jobb cumisüveg egy újszülöttnek (és persze utána is) az AVENT vagy a MAM?
Esetleg van aki mind a kettőt egyszerre használta?
Jó és rossz tulajdonságai is érdekelnek.
Nekünk MAM volt tápszeresnek, itatósnak meg NUK.
Tesónak is MAM lesz, nagyon bejött. Annyi a titka, hogy figyelni kell alul a gumirészt, hogy rendesen felfekszik e a műanyagra, mielőtt összetekered, mert akkor folyhat.
Nekünk AVENT és MAM van, felváltva kapja hol ebből hol abból.
Lényeges különbség, hogy a MAM ETETŐCUMInál a számok nagyságával a lyukak MÉRETE nő, míg AVENT ETETŐCUMInál a számok nagyságával, a lyukak SZÁMA nő.
Kislányom humana baby fit tápszert eszik ami sűrű.
MAM 2- es cumival tökéletes, míg AVENTből csak a 4-es cumin folyik át.
Szia!
Én első babánál Aventet használtam, a 4 hónapos kislányomnál a Tommy Teppee Anti Cholic BPA menteset használom.
Meg voltam elégedve az Aventtel, de a kicsim hasfájós, és mivel tápos is, így lett a Tommy. Ezt már nem fogom semmi pénzért lecserélni, a babám nagyon szereti, és tényleg mell formájú. Ha jól tudom, ennek is van pohara, fogókája, csőröse, és variálhatók is a későbbiekben.
14:22
vagyok
Nem akarok én senkinek nekiesni! Pusztán ismerek olyan anyukát, aki az már terhesen megmondta, hogy nem akar szoptatni. Ezért kérdeztem meg, hogy erről van-e szó, mert nekem furcsa volt, hogy valaki szülés előtt a cumisüvegmárkákon törje a fejét.
Véleményemet továbbra is fenntartom: ha pótlásra lesz szükséged, akkor NE ÜVEGBŐL add, hanem (ha a pénz nem számít) akkor sns-el, vagy pohárból/fecskendőből/kanálkával vagy Nurofen csővel, különben csak megnehezíted a baba dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!