Miért érzi sok ember úgy, hogy becéznie kell egy szinte becézhetetlen nevet?
A Lara-t én kapásból Lari-nak becézném, ez alapján a Villő-t lehetne akár Vila-nak is becézni. Egyébként én huszonéves koromig úgy voltam vele, hogy nem érdekelt, hogy ki minek becéz, most viszont úgy vagyok vele, hogy 2 féle becézést fogadok csak el, kivéve a régi barátokat, akikkel meg totál elszállt beceneveket találtunk ki egymásnak már gyerekkorunkban.
Valószínűleg azt akarják kifejezni a becézéssl az emberek, hogy az illető közelebb áll hozzájuk, mint egy vadidegen. Én szerintem bármit csinálsz nem fogsz sikert elérni ebben a kérdésben, inkább le kéne ülni a lányoddal, ha már tud beszélni, és kitalálni neki egy szép becenevet, aztán mondani mindenkinek, hogy azt használja, ha már becézni akarja. A másik lehetőség, hogy keresztülvered mindenkin, hogy Villő-nek szólítsák a lányodat, de ez évekig tartó fáradságos munka, ha a saját esetemből indulok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!