7 hónapos kislányom nagyon érzékeny a hangos zajokra, másnál is van ez így?
Figyelt kérdés
Ha felsír mellette egy kisbaba vagy valaki felkiált,már rogton sírva fakad.A nagyszulok szerint szoktatni kell és vigyem hangos helyekre.Igaz ez?Vagy inkább keruljuk a zajokat?Nem akarom,hogy érzékeny legyen,de nagyon sajnálom,amikor látom,hogy ijedten sír.2009. ápr. 20. 13:10
1/7 anonim válasza:
Szerintem ne!
Az én 9 hónapos kisfiam is megijed a kiabálástól és sírva fakad,ha egy másik baba sír mellette!
Szolidaritanak!:)
Ha pl.. a tv hangos vagy a zene,azzal nincs gondja!
Ez normáis reakció!
2/7 anonim válasza:
Az én 7 honapos fiam is ilyen a hajszáritotol,porszivotol is fél,a fügönybehuzástol,a redönyleengedéstől,is de remélem megváltozik hamarosan.
3/7 anonim válasza:
Hát pedig ez nem valami jó. Nem tudom, hogy az elején hogy voltatok vele. Az én kisfiam kizárólag a kiabálástól ijed meg. Sok szülő ott rontja el, hogy ha alszik a baba, akkor csak suttog, nem mer porszívózni, normális hangon beszélni, és ezt a baba megszokja, így később ha ez nem így van, akkor megijed mindentől.
4/7 anonim válasza:
Az én 8 hós lányom is a más baba sikolyától ilyed meg, meg a redőny zajától pedig nem altatom csöndes helyen.
Ugyanakkor nem is akarom nagyon zajos helyes sem, hogy aludjon hiszen én sem tudok pl porszívózúgás közepette húzni a lóbőrt.
Sztem éljétek a napi ritmusban az életet, menjetek vásárolni, postára. Ha ott vagy hamar megnyugszik, nem? De nem is kell erőltetni, ki fogja nőni, mint mindenki.
5/7 anonim válasza:
Az én lányom is elkezd sírni, ha más baba sír. Meg nagyon nem szereti mostanában a nagy hangú embereket. Azonnal elkezd sírni, amint hozzászól egy nagy hangú. 11 hónapos most.
6/7 anonim válasza:
Szerintem ez szokás kérdése. Én rossz alvó vagyok, még egy szúnyogra is felkelek. A kisfiam 7 és fél hós a tv mellett simán elalszik, de csak ha nem túl hangos, viszont a porszívó, turmixgép, hirtelen erős zajokra egyből reagál, vagy felsikít. Szerintem az alváshoz nyugalom kell és nem kéne megszokni a porszívó hangját, persze ez nem azt jelenti, hogy suttogni kell, de addig amíg elalszik meg kell teremteni neki a nyugodt környezetet (a tévé mehet nem hangosan), harmóniát.
7/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor másnál is van ez,kicsit megnyugodtam,koszi a válaszokat!
2009. ápr. 21. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!