Miért nem vagyok boldog?
Az a baj,h úgy érzed,h annak kellene lenned és kudarcként éled meg,h mégsem vagy az! Tudom miről beszélsz én is rendszeresen átéltem ezt. Ne akarj boldog lenni! Csináld a napi rutint, de közben próbáld meg észrevenni az apróbb dolgokat is. Például,h a játszótéren míg a gyerekek játszanak te csak ülsz a padon és sütteted az arcod. Vagy elmentek sétálni négyesben és közben tudsz egy kicsit beszélgetni a pároddal. Vannak jó pillanatok. És bármit is sugall a világ, nincs olyan,h állandó boldogság. Boldogság pillanatok vannak, amiknek örülni kell, ha eljönnek, de nem szabad elkeseredni, ha nem.
Ezek persze csak arra vonatkoznak, ha nem a gyógyszer mellékhatása, de erre csak az azt felíró orvos tud válaszolni!
Bocsi a hosszúságért, írj nyugodtan, ha csak szeretnéd,h valaki meghallgasson akkor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!