Sokan ünnepelünk ma? Annyira boldog vagyok!
Figyelt kérdés
Ma van a kislányom 1. születésnapja :) Nem gondoltam volna, hogy ennyire meghat a dolog, örülök, boldog vagyok, nosztalgiázok, hogyan is történt minden 1 évvel ezelőtt :) Néha pityergek örömömben, és hálás vagyok hogy ilyen gyönyörű "ajándékot" kaptunk a férjemmel, egy édes kislányt :)
Mindenkinek minden jót, akár ünepel, akár nem :D
2011. jan. 3. 11:10
1/15 anonim válasza:
Boldog születésnapot a kislányodnak!!!!
2/15 anonim válasza:
Igen, Boldog Szülinapot a kislányodnak!!!
3/15 anonim válasza:
Nagyon Boldog Szülinapot!Meseszép gyermekkort kívánok!
4/15 anonim válasza:
boldog szülinapot. én majd ha a jó sors is engedi, aug.5-én fogok örömömben pityeregni!
boldogságot nektek!
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönjük :)
2011. jan. 3. 11:37
6/15 anonim válasza:
Boldog szuletesnapot a kislanyodnak!
Az en fiamnak holnap lesz az elso szuletesnapja en is nagyon boldog vagyok!
7/15 anonim válasza:
Az én kisfiamnak is ma van az első szülinapja!! Boldog szülinapot a kislányodnak!
8/15 anonim válasza:
Nagyon boldog születésnapot a picilánynak! :) Nálunk még 3 hónap van hátra az 1. szülinapig, de már most oda vagyok, meg vissza :)
9/15 anonim válasza:
Boldog szülinapot a pici lánynak:)Az én kislányom 1-én volt 1 éves én is teljesen meghatódtam és azóta is tart.
10/15 anonim válasza:
Nagyon sok boldog születésnapot a kislányodnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!