Az ilyen nagymama? Vagy nekem vannak túl nagy elvárásaim?
Kislányomnak ma volt az első szülinapja.Drága anyósomnak este 9-kor eszébe jutott,hogy felköszöntse és hozott neki két használt bodyt(ráadásul az egyik fiu,a másik meg olyan rusnya,hogy a lányom közelébe se vinném)ráadásul mind a kettő kicsi lett volna rá.Plusz hozott egy olyan plüssmacit amit minimum 10 gyerek használt már.Nem azzal van a gond,hogy használt dolgok,mert én is szoktam használt dolgokat venni,de nem szülinapra és nem ennyire használtat.De persze a másik unokájának több ezer ft-os játékokat vesz csak úgy.Hát ez hogy van?Az én lányom miben más mint a másik unoka?Hát nagymama az ilyen?Vagy én fújom fel a dolgot?
Bocs ha hosszú voltam,csak olyan ideges vagyok,hogy muszáj volt kiadnom legalább itt magamból.
Nálunk is voltak problémák, bár a dédivel. Ő mindig az extra akciósat vett, így kapott a fiam 3 egyforma méretű plüs állatot, és két hasonlót. Mondtam is neki, hogy inkább ne vegyen a fiamnak inkább semmit.
A te helyedbe megkérdezném miért ezt hozta? valami emlék, a fiáé volt? ha nem akkor szépen visszadnám hogy vigye el, ha nem viszi akkor kidobnám a szeme láttára.
Hát ahogy hozta azzal a lendülettel vissza is adtam neki:)
Aztán még tegnap rátett egy lapáttal,mert tegnap kapta meg a lányom a tortáját és bejött anyóskám és az volt az első kérdése,hogy "mégis mennyibe került ez a torta?"
Na le is szedtem a fejét rendesen:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!