2 baba után vágytok egy 3. ra?
off: amputáció???? Kedves válaszoló, ezt hogy érted?
Én vállalnék 3 babát, ha nem lenne előtte terhesség, és végre a 3. baba nem lenne születési rendellenes.
De az égi jelek azt mondják, hogy NE szüljek több beteg babát.
És még az is kellene hozzá, hogy a jövőjüket biztosítani tudjam, ne legyenek proli utcagyerekek.
Remélem a meglévő kettő gyermekemnél ez sikerülni fog.
Nem,mert félek a terhességtől, az első hónapoktól,félek h nem lenne egészséges,komplikáció adodna stb.
Hála az égnek van két egészséges gyermekem,de a terhességek alatt sok rosszat hallottam,pár ismerőssel történt is. Nem merném bevállalni.
én vágytam és szültem is, és ha nyernék a lottón (de hát nem játszok :P) akkor még 4.-et is szülnék. Pedig én sokat szenvedettem idegeskedtem mire a gyerekek meglettek.
Azoknak akik az újszülött éveket nem csinálnák végig, csak ezért nem akarnak újabb babát, üzenem,hogy én addig szivesen vállalom őket mert én meg pont azt a korszakot imádom. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!