Amióta anyák vagytok, Ti is jobban meghatódtok ha olyan filmet láttok, ahol baba születik, vagy bajba kerül, beteg, örökbe adják stb?
Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 12:24
1/10 anonim válasza:
Én nagyon,mindig sírok rajta.Mikor megszültem az ikreimet,rá egy hónapra szintén ikrek születtek ott,ahol élek,és az egyik kisba meghalt 2 hónaposan.Apával 1 hétig sirattuk,pedig közünk nem volt egymáshoz a szülőkkel sosem.:(
2/10 anonim válasza:
Igen pont azóta,és még sok más esetben is össze szorul a torkom és fojik a könnyem.
3/10 anonim válasza:
bocsi én nem vagyok anya,de amióta az unokahúgaim megszülettek én azóta is elérzékenyülök a babákon ha látom a tévébe őket vagy a boltba is akár :)
4/10 anonim válasza:
En is nagyon meg tudok hatodni.
Raadasul ha babat bantalmaznak szinte napokig kepes vagyok szomorkodni. Van olyan eset ami regen tortent de meg ma sem tudtam tultenni magam rajta pedig sosem ismertem a babat. :( Mindig a kisfiam van elottem es el nem kepzelem, hogy lehet egy kisbabat bantani. Orokbeadas, betegseg szinten jobban megvisel amiota anya lettem.
5/10 A kérdező kommentje:
Jaj, de szörnyű ami az ikres családdal történt! Nagyon sajnálom a babát és a családot én is. Nemrég az egyik ismerősünk 12 éves lánya halt meg, azóta is elsírom magam ha eszembe jut. Nem tudom, hogyan tudja túlélni a szülő ezt a fájdalmat...
2010. aug. 20. 12:44
6/10 anonim válasza:
Igen, nagyon megvisel engem is az örökbefogadás, meg ha beteg gyreeket látok. Ha meg szülés van egy filmben, vagy ilyesmi, mindig elsírom magam, mert ezsembe jut az a pillanat, amikor a kezembe adták a kislányomat, és csak patakokban folytak a könnyeim, meg sem tudtam szólalni...
7/10 anonim válasza:
Én már a szüléseim előtt is ilyen voltam,teljesen ki tudok készülni az ilyen katasztrófákon,meg mikor az apa halálra verte a pici fiát,annyira sírtam,hogy nem bírtam enni,két napig ezen agyaltam,majdnem megszakadt a szívem.
8/10 anonim válasza:
12.30-as vagyok,aki az ikreket mesélte..:(A helyi újságba beletettek egy csodálatos verset,na azon kész voltunk.Kérték a papot h temesse el szegényt és szóljon pár szót,és képzeld el h azt mondta h mit szóljon ő,nem tett az a gyerek még életében semmit,se jót,se rosszat...pffff :(
9/10 anonim válasza:
És elsírták magukat,mikor a csecsemőgondozáson meglátták a mieinket,és kérdezgettek h milyen kettővel,istenem,a szívem szakadt meg:(((((
10/10 anonim válasza:
Tegnap a döglött aktákat végig sírtam:(
Olyan szomorú volt(aki nemtudja mi volt, egy 17 éves lánynak örökbe kellett adni a gyerekét 1964ben, de nem akarta,szökni akart, erre megölték)...de én előtte is ennyit sírtam az ilyen filmeken...ma az értelem és érzelmet is zokogva néztem a gyerek meg nem tudta mi kín gyötri az anyját:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!