Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amióta anyák vagytok, Ti is...

Amióta anyák vagytok, Ti is jobban meghatódtok ha olyan filmet láttok, ahol baba születik, vagy bajba kerül, beteg, örökbe adják stb?

Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 12:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon,mindig sírok rajta.Mikor megszültem az ikreimet,rá egy hónapra szintén ikrek születtek ott,ahol élek,és az egyik kisba meghalt 2 hónaposan.Apával 1 hétig sirattuk,pedig közünk nem volt egymáshoz a szülőkkel sosem.:(
2010. aug. 20. 12:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen pont azóta,és még sok más esetben is össze szorul a torkom és fojik a könnyem.
2010. aug. 20. 12:32
 3/10 anonim válasza:
100%
bocsi én nem vagyok anya,de amióta az unokahúgaim megszülettek én azóta is elérzékenyülök a babákon ha látom a tévébe őket vagy a boltba is akár :)
2010. aug. 20. 12:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

En is nagyon meg tudok hatodni.

Raadasul ha babat bantalmaznak szinte napokig kepes vagyok szomorkodni. Van olyan eset ami regen tortent de meg ma sem tudtam tultenni magam rajta pedig sosem ismertem a babat. :( Mindig a kisfiam van elottem es el nem kepzelem, hogy lehet egy kisbabat bantani. Orokbeadas, betegseg szinten jobban megvisel amiota anya lettem.

2010. aug. 20. 12:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Jaj, de szörnyű ami az ikres családdal történt! Nagyon sajnálom a babát és a családot én is. Nemrég az egyik ismerősünk 12 éves lánya halt meg, azóta is elsírom magam ha eszembe jut. Nem tudom, hogyan tudja túlélni a szülő ezt a fájdalmat...
2010. aug. 20. 12:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon megvisel engem is az örökbefogadás, meg ha beteg gyreeket látok. Ha meg szülés van egy filmben, vagy ilyesmi, mindig elsírom magam, mert ezsembe jut az a pillanat, amikor a kezembe adták a kislányomat, és csak patakokban folytak a könnyeim, meg sem tudtam szólalni...
2010. aug. 20. 12:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Én már a szüléseim előtt is ilyen voltam,teljesen ki tudok készülni az ilyen katasztrófákon,meg mikor az apa halálra verte a pici fiát,annyira sírtam,hogy nem bírtam enni,két napig ezen agyaltam,majdnem megszakadt a szívem.
2010. aug. 20. 12:57
 8/10 anonim ***** válasza:
12.30-as vagyok,aki az ikreket mesélte..:(A helyi újságba beletettek egy csodálatos verset,na azon kész voltunk.Kérték a papot h temesse el szegényt és szóljon pár szót,és képzeld el h azt mondta h mit szóljon ő,nem tett az a gyerek még életében semmit,se jót,se rosszat...pffff :(
2010. aug. 20. 13:33
 9/10 anonim ***** válasza:
És elsírták magukat,mikor a csecsemőgondozáson meglátták a mieinket,és kérdezgettek h milyen kettővel,istenem,a szívem szakadt meg:(((((
2010. aug. 20. 13:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Tegnap a döglött aktákat végig sírtam:(

Olyan szomorú volt(aki nemtudja mi volt, egy 17 éves lánynak örökbe kellett adni a gyerekét 1964ben, de nem akarta,szökni akart, erre megölték)...de én előtte is ennyit sírtam az ilyen filmeken...ma az értelem és érzelmet is zokogva néztem a gyerek meg nem tudta mi kín gyötri az anyját:)

2010. aug. 20. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!