Más BABA-MAMA is küzd náthával? Hogy vagytok? Hogy kúráljátok magatok?
Most de, de nagyfiam kicsit taknyos, kics még nem.
A náthára nem kell semmi "gyógyszert" szedni, soha nem is szoktam. Sok c-vitamin, csipkebogyótea, infralámpa, gyümölcs.
Kicsinek szívni szoktam az orrát, utálja, szerencsére eddig a 1,5 év alatt csak 2x volt taknyos.
előz
nekem egywzer volt arcureggyulladásom és a fül orr gégész mondta, hogy ezek az ocseppek, orrspray-k csak tönkreteszik az orrnyálkahártyát. Van mentholos krém, amit az orrom alá kenek, teljesen jó, illetve atengervizes orrspray.
Mi is betegek vagyunk, én coryzalia+homeogen 9-et szedek, meg rengeteg C vitamint. Napi 30 zsepi megy el...
A babóm első éjjel 2,5 óránként ébredt, mert be volt dugulva az orra.. Olyankor szopizott, majd visszatettem aludni. Már reggelre sokkal jobban volt! Az orrát porszívóztam szombat-vasárnap, mára már sokkal jobban van, most köhécsel... Délután megyünk dokihoz.
Nálunk sajna nem csak egyszerű takonykór van:S
A kicsivel ma megyünk vissza dokihoz, pénteken kezdődő tüdőgyuszit, vagy kialakuló bronchitiszt mondott(sajna 5hónaposan volt először neki tavaly, akkor kórházban kezelték, ügyelet oda küldött, így egy ideig elő elő jöhet ősszel-télen-tavasszal mikor hogy, de kinövik a gyereke).
Nálam mandulahely:D gyulladás van.
A kicsinek antibiotikum2x2,5ml, hörgőtágító szirup2x5ml, napi egy hörgőtágító kúp ami lórúgás, meleg tea/kakaó, sok folyadék, orrszívás-orr"fújás", nasivin orrspray. Amúgy "kutyabaja" a gyereknek, Katrina hurrikánnak hívjuk, mintha nem is lenne beteg szétszed mindent. Néha elkapom a nózia végett, amúgy meg sem áll, nem lázas, elevenség.
Nekem a kúra: meleg tea:) terhes vagyok a tesóval, így semmit nem adnak nekem:D:D:D szenvedek, de már kezdem megszokni.
15hónapos rosszcsont, 25hetes pocis anyuka
Az én babám most 8 hónapos, szegénynek nagyon folyik az orra, meg a szemén is látszódik hogy nincs jól..orr-cseppezünk, c-vitaminozunk, hársfa és kamilla teázunk.....ma reggelre ugyanis én is elkaptam..fél óránként, óránként szívom az orrát...remélem hamar túl leszünk rajta!
Köszi mindenkinek a válaszát és SOK GYÓGYULÁST MINDENKINEK:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!