Fiatal anyukák, milyen a viszonyotok a védőnőtökkel?
Figyelt kérdés
23éves vagyok, van egy 4hónapos kislányom, kb 3hónapja költöztünk ide, ahol élünk, az előző védőnőnk fényévekre van a mostanitól, nagyon kedves és mindenben segitett mind a terhesség alatt, mind pedig mikor megszületett a picink, amig ott éltünk. Az itteni védőnővel se lenne semmi baj, de néha elég lekezelően beszél velem, talán mert fiatal vagyok és azt hiszi mindent a számba kell rágni, pedig eddig még semmi újat nem mondott nekem, mindig csak megerősitést kértem tőle, ha rákérdeztem valamire hogy úgy van-e, ahogy gondolom, vagy ahogy utánaolvastam és ő csak helyesel, szóval nem nagy segitség számomra. Semmi kifogást nem találhat abban, ahogy nevelem a babánkat, mert szerintem semmiben nem szenved hiányt, naponta mosok, vasalok rá, ellátom teljes mértékben.Mindemellett akármikor bejöhet hozzánk rend van és minden tiszta, nincs rendetlenség se, a háztartást sem hanyagolom. Érdekelne a ti véleményetek is, hozzátok hogyan viszonyul a védőnő?2011. aug. 31. 14:58
11/13 anonim válasza:
Nálunk nagyon kevdes a védőnő, az előző (terhes voltam, mikor ide költöztünk) egy idióta vénasszony volt (már bocs). A mostani olyan 45 éves körül lehet, én 27 vagyok, másfél éves a babám. Nekem csak az a fura, hogy összesen kétszer járt nálunk, egyszer még terhesen, és egyszer, miután hazahoztuk a babát a kórházból. Nem tudom, hogy máshová jár-e, mondjuk mi nagyon jó körlmények között élünk, szép tiszta rendezett minden, lehet hogy látta, h nem lesz gond, és ezért nem jön? Pedig néha örültem volna, ha eljön, feltehetek neki pár kérdést, mert az összes barátnőmhöz legalább havonta kijárt a védőnő egy éves korig. De ettől eltekintve nagyon aranyos, akármikor hívhatom, mindig segítőkész.
12/13 anonim válasza:
Szia!
Én is úgy jártam, mint Te, az első védőnőnk nagyon kedves volt és elégedett, sosem tett említést a koromra, hiszen nem volt rá oka.
A második lenézett és folyton okoskodott, szerencsére addigra már 2, 2 és fél éves volt a fiam, így nem kellett hallgatnunk, csak ha orvoshoz mentünk.
20/N, 5 éves kisfiú anyukája
13/13 A kérdező kommentje:
Igen, elég messze, 120km-re. Lehet ha bármi kérdésem lenne telefonon kérdezhetném tőle, meg megbeszélhetek vele bármit mikor havonta hazalátogatunk a családomhoz. Néha azért meglátogatjuk a kislányommal, ennyit minimum megérdemel azért a sok segitségért.
2011. szept. 1. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!