Dohányzó anyukák! Rátok is úgy néz minden ember, mintha ki akarná kaparni a szemeteket?
A 21.40-es témáját tovább fonnám.Offolnék bocs.
Mikor nst-re jártam be a kórházba,és az udvaron a problémás terhességgel befektetett kismamák csoportban cigiztek,alig bírtam megállni,hogy ne szóljak rájuk. Nem elég annak a picinek,hogy valami baj van,de nekik még rá is kell tenni? Hihetetlen,hogy ennyire felelőtlenek lenének?!
Most le leszek pontozva, de én is cigizek.
persze szigorúan csak kint, kézmosás cigi után.
nem hiszem hogy ettől rosszabb anya lennék, és szerintem te se vagy az!!!!
Undorító szokás. Pláne egy szülőtől, szerintem. Legyen az férfi, ők mutatják az utat a gyereknek. Ez esetben dohányos utat.
Egyszer mikor álltam a buszmegállóban odatolta mellém egy anyuka a babakocsiját ( pár hetes baba volt) és közben beszélgetett egy öregasszonnyal, mondta az anyuka, hogy nincsen teje, a gyerek sír ha szopik és nem érti miért. Erre mindketten rágyújtottak és fújták a füstöt a babakocsi felett. Én meg megkértem őket, hogy menjenek arrébb dohányozni, mert az én gyerekemre is jön. Sértődötten arrébb álltak "mit képzel ez magáról?" nézéssel.
Ritka ha valaki figyel arra, hogy másra ne fújja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!