Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pánikbetegség bezártság miatt?

Pánikbetegség bezártság miatt?

Figyelt kérdés
Lassan 5 űra,és ma még nem voltam kint. 2 éve itthon vagyok,sőt több is,és még 1-2 évig biztos hogy itthon leszek. Mostanában ha 3ig 4 ig nem jutok ki,nagyon rosszul leszel. Most konkrétan szakad rólam aviz,hőhullámaim vannak,a nyakam forrónak érzem és kapkod a sirógörcs,meg néha valami légzési nehézséget is érzek,bár lehet h. azt csak bemesélem magamnak. Más nem érez ilyet ha sokat van otthon kicsi szük lakásban a babájával? Valami bajom,vagy ez mi? Világéletemben menős voltam,ugy érzem néha megbolondulok ha nem mehetek ki. nagyon rossz.
2011. aug. 30. 16:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igen inkább menj ki az utcára és a legközelebbik parkba menj el séálni
2011. aug. 30. 17:33
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem sétálsz a babáddal délelöttönként?

Nem hiszem, hogy minden nap annyi a házimunka, hogy ne juss ki sétálni.

2011. aug. 30. 17:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Pánikrohamot még nem kaptam, de amikor múltkoriban volt az a jópár kánikulai nap, amikor már reggel is meleg volt a sétához, és csak itthon kuksoltunk a besötétített lakásban a babámmal, akkor én is elég rosszul viseltem a bezártságot. Most már jó az idő, iktass be minden napra sétát, akár délelőttre és délutánra is.
2011. aug. 30. 18:06
 4/11 A kérdező kommentje:
Délelőtt főztem,takaritottam,papa levitte a nagyobbat sétálni én otthon vöoltam a picivel,ez igy van általában mindig. Délutánonként szoktam én is kimenni,de ma nagyon későn jutottam ki,fuuu,nagyon rossz volt.
2011. aug. 30. 18:58
 5/11 A kérdező kommentje:
eLÉG GYAKRAN VAN AMUGY ÉS EGYRE ROSSZABB,(bocs caps lock) amikor a nagyobbik megszületett még akkor nem tett be ennyire az sem ha mondjuk 2-3 napot kellett otthon lenni betegség miatt,most már fél nap után kattogok.
2011. aug. 30. 18:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez szorongás!Én is kapkodom a levegőt s gyógyszert szedek rá,mert egyre több bajom jön elő.

Ez legfőképp a bezártságtól van s hogy fáradt vagy.

Egy pszichátert keress fel ő ezt nagyon könnyen orvosolja.

Nekem 1 hét után hatot a gyógyszer!

2011. aug. 31. 07:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Milyen gyógyszert irt fel neked? Amugy már voltam pszich.nél,nálam is szorongást állapitott meg és irt fel gyogyszert. De én nem voltam hasraesve a gyógyszer hatásaitól...
2011. aug. 31. 08:48
 8/11 A kérdező kommentje:
És amugy miota szeded a gyogyszert,még mindig szeded?
2011. aug. 31. 08:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Utolsó vagyok!Először Zoloftot írt fel,mert azt már régebben szedtem,de most rettenetes mellékhatásokat idézett elő.Most jelenleg Rexetint szedek,Az első héten napi fél szemmel kezdtem aztán átváltottam napi 1 szemre.Lassan befejezem az első dobozt.De felírt mégegyet,mert ezt nem szabad ilyen hamar abbahagyni,mert azt mondta az orvos,hogy könnyen visszaesek.Utánna viszont fokozatosan csökkentik az adagot,úgy kell elhagyni.A fúlem kicsit zúg 1 hete,Nem tudom,hogy a gyógyszer mellékhatáse-e,mert már 3 hete szedtem,mikor előjött,vagy a parlagfű allergiától van-e,mert el van nagyon dugulva az orrom.

Te mit szedsz?S mióta?

2011. szept. 1. 08:02
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem te vagy a 4 gyermekes anyuka akivel egyszer beszéltem priviben? Én vagyok akinek először Serliftet irtak,de nem tudtam tőle aludni,utána Coaxilt,de bevallom nem szedem rendesen. Amikor vettem be jobban szorongtam utána 3 napig mint egyébként. Nekem a szorongásomat a férjem-házaságom okozza főként,ezért nem nagy értelmét látom hogy ilyeneket szedjek,mert ez ugysem oldja meg a problémát. Nem tudom,nagyon tanácstalan vagyok,minden egyre rosszabb.
2011. szept. 1. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!