Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Miért itt élitek ki...

Anyukák! Miért itt élitek ki a bezártság, és a valamilyen szinten a mindennapi nyüzsgő élettől való elzártság okozta frusztrációitokat és komplexusaitokat?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek.
2010. okt. 14. 23:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%

Ez a kérdés már bennem is fölmerült.Annak idején a teherbeesés kategóriában mindenki olyan nyájas volt..

Vszínűleg ez a legegyszerűbb módja a feszültség levezetésére..

2010. okt. 14. 23:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Ja és a névtelenség,inkognitó,arctalanság,teljes biztonságérzetet nyújt.Kíváncsi lennék,hogy ha kikötés lenne a név kiírása,és pl visszakereshetők lennének iwiwen pl.,vajon akkor is mernének -e olyasmiket írni,mint amit itt írnak egyesek..Hogy az életbeni találkozásról már ne is beszéljek..
2010. okt. 14. 23:35
 3/13 Nikcsi ***** válasza:
100%
En azt figyeltem meg hogy a teherbeeses kategoriaban meg mindenki kedves, aranyos es segitokesz, aztan a Terhessegnel mar kezdenek elfajulni a dolgok. A Szoptatas es Babak temakor meg lassan mar idozitett bomba. Ha leirod a velemenyed akkor elkuldenek a fenebe, ha elmondod hogy te maskepp csinalod, mint az atlag mar szar anya vagy es meg sorolhatnam...
2010. okt. 14. 23:38
 4/13 A kérdező kommentje:
Remélem még sokan írtok, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre, gondolataitokra, hátha eljutunk legalább félútig az ok felé.
2010. okt. 14. 23:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Én ritkán találkozom itt frusztrált emberrel, vagy ha mégis, akkor túllépek rajta, nem reagálok rá, nem foglalkozom vele. És nem akarok senkit sem meggyőzni az igazamról, csak leírom, nekem mi jött be. Mégis lepontoznak, de ezzel sem szoktam foglalkozni. Az ilyeneken túl kell lépni, biztos rossz napjuk volt, és itt vezetik le.
2010. okt. 14. 23:48
 6/13 anonim ***** válasza:
52%

Egyébként szerintem,az amit ITT mutatnak,az a valóság,amit pedig az életben,az pusztán képmutatás.Mert itt a gondolatok kerülnek leírásra,nem a szavak.

Én már csupán "szórakozni" jövök ide,és nem azért h bárminemű tanácsot kérjek másoktól.Ha teszek is fel kérdést,akkor csakis olyat,ahol véleményekre,nézőpontokra vagyok kiváncsi,v anyagi jellegű a dolog,pl. cuccot keresek v h mi mennyibe kerül.Biztos h még ezekben a kérdésekben is fellelhető sértő válasz.Pláne nem kérek így,éppen emiatt tanácsot a gyermekneveléshez,gondozáshoz.Sok mások által megírt kérdéseknél látom,h a kapott válaszokat szinte el sem olvassa a kérdező,nem is igazán érdekli őt h mit írtunk neki..van hogy a 3. válaszban megtalálná a megoldást,mégis még vagy 3 napig megy a herce-hurca,mire kiderül,hogy ugyanoda lyukadtunk ki,mint a legelső nap..No mindegy.

2010. okt. 15. 00:14
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én megmondom őszintén,hogy már egyre jobban rosszul vagyok ettől az oldaltól... Az még hagyján,ha valami vitathatóbb témában kezdünk el egymással vitatkozni,de már egy teljesen egyszerű kérdést se lehet feltenni,mert biztos van legalább egy okos aki beszól.

Én amúgy javaslom az ilyen Anyukáknak,akikről Te is írtál,ha az egész napos gyerekhajkurászásban,főzésben takarításban még nem fáradtak le eléggé,kapják el Apát és szexeljenek egy orbitálisat! :D Garantáltan kevesebb lesz a frusztrált Anyuka itt... ;)

2010. okt. 15. 00:19
 8/13 anonim ***** válasza:

En is atlepek masok nem rendes hangnemet meguto valaszain. Igyekszem a legjobb tudasom szerint valaszolni es oszinten nem kulonoskeppen izgatva magamat azon, hogy le leszek-e pontozva. Ha kerdest tettem fel, szamomra az fontos volt es mindig normalis hangnemben kaptam valaszt. Mindenkinek adtam egy zoldkezet, hiszen vettek a faradtsagot, hogy valaszoljanak.

Pont ma tettem fel egy kerdest arrol, hogy "kismamak tenyleg boldogok vagytok?" egyetlen valasz erkezett...ki fogom emelni. Mert tenyleg tudni szeretnem, hogy csak en es a kedves valaszolo vagyunk kepesek szembe nezni a felelmeinkkel es nem tudunk magunknak hazudni, vagy mas is?

Az emberek kulonbozoek....es igen, senkinek nincs joga itelni. Ha nem tud segiteni, klikkeljen masfele.

2010. okt. 15. 01:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Én belefutottam már olyan anyukába, aki szó szerint azt írta, hogy "szereti szívni mások vérét". Na ezek után én már semmin nem csodálkozom. Itt éli ki magát az ilyen szerencsétlen, nincs jobb dolga. Sose legyen nagyobb boldogsága az életben, én azt mondom.
2010. okt. 15. 07:43
 10/13 anonim ***** válasza:
szia.nem hiszem hogy itt élik ki,én sok idegesen reagáló anyukát olvastam már,de szerintem ezek alaptermészetek igy biztos ilyen otthon is.kedvez még a névtelenség,és az hogy ha 5 percre is de én lehetek a JANI.nem kell különösebben foglalkozni szerintem ezzel,akinek nem teszik nem olvassa aki meg reagál rá,az vállalja hogy felveszi a kesztyűt és kap amit kap.én sok hasznos tanácsot kaptam már itt és engem inkább ezek érdekelnek.a veszekedés nem nagyon,bár lettem már ideges ki ha én nem kioktató anyuka stílusától,írok is neki és jót röhögök rajta.bezárt nem vagyok mert napi 3 3 és fél órát töltünk kint,dolgokat intézve,vásárolva,csavarogva vagy csak kint játszva az udvaron,aztán meg van ebéd készítés,háztartás és sok sok játék is.én így levezetem a feles energiám,meg hát van egy édes párom is feszültség levezetésére is kitűnő egy jó este:)
2010. okt. 15. 08:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!