Anyukák! Miért itt élitek ki a bezártság, és a valamilyen szinten a mindennapi nyüzsgő élettől való elzártság okozta frusztrációitokat és komplexusaitokat?
Ez a kérdés már bennem is fölmerült.Annak idején a teherbeesés kategóriában mindenki olyan nyájas volt..
Vszínűleg ez a legegyszerűbb módja a feszültség levezetésére..
Egyébként szerintem,az amit ITT mutatnak,az a valóság,amit pedig az életben,az pusztán képmutatás.Mert itt a gondolatok kerülnek leírásra,nem a szavak.
Én már csupán "szórakozni" jövök ide,és nem azért h bárminemű tanácsot kérjek másoktól.Ha teszek is fel kérdést,akkor csakis olyat,ahol véleményekre,nézőpontokra vagyok kiváncsi,v anyagi jellegű a dolog,pl. cuccot keresek v h mi mennyibe kerül.Biztos h még ezekben a kérdésekben is fellelhető sértő válasz.Pláne nem kérek így,éppen emiatt tanácsot a gyermekneveléshez,gondozáshoz.Sok mások által megírt kérdéseknél látom,h a kapott válaszokat szinte el sem olvassa a kérdező,nem is igazán érdekli őt h mit írtunk neki..van hogy a 3. válaszban megtalálná a megoldást,mégis még vagy 3 napig megy a herce-hurca,mire kiderül,hogy ugyanoda lyukadtunk ki,mint a legelső nap..No mindegy.
Én megmondom őszintén,hogy már egyre jobban rosszul vagyok ettől az oldaltól... Az még hagyján,ha valami vitathatóbb témában kezdünk el egymással vitatkozni,de már egy teljesen egyszerű kérdést se lehet feltenni,mert biztos van legalább egy okos aki beszól.
Én amúgy javaslom az ilyen Anyukáknak,akikről Te is írtál,ha az egész napos gyerekhajkurászásban,főzésben takarításban még nem fáradtak le eléggé,kapják el Apát és szexeljenek egy orbitálisat! :D Garantáltan kevesebb lesz a frusztrált Anyuka itt... ;)
En is atlepek masok nem rendes hangnemet meguto valaszain. Igyekszem a legjobb tudasom szerint valaszolni es oszinten nem kulonoskeppen izgatva magamat azon, hogy le leszek-e pontozva. Ha kerdest tettem fel, szamomra az fontos volt es mindig normalis hangnemben kaptam valaszt. Mindenkinek adtam egy zoldkezet, hiszen vettek a faradtsagot, hogy valaszoljanak.
Pont ma tettem fel egy kerdest arrol, hogy "kismamak tenyleg boldogok vagytok?" egyetlen valasz erkezett...ki fogom emelni. Mert tenyleg tudni szeretnem, hogy csak en es a kedves valaszolo vagyunk kepesek szembe nezni a felelmeinkkel es nem tudunk magunknak hazudni, vagy mas is?
Az emberek kulonbozoek....es igen, senkinek nincs joga itelni. Ha nem tud segiteni, klikkeljen masfele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!