Hogy néz ki a pelenkázószekrényed és mit tartasz benne? A bodykat/rugikat is ott tartod?
Két gyereket neveltem fel, de pelenkázó szekrényem nem volt sosem.
Egy mozgatható pelenkázó alátétünk van fából, rajta egy műanyaggal bevont szivacsos feltét. Ezt rá lehetett helyezni a 60X120-as kiságy tetejére, illetve fürdetéshez vittük a fürdőbe és a mosógép tetejére tettük. A ruhái polcon később szekrényben voltak a szobában.
Nekünk megfelelt így.
Hamar rászoktam, hogy pelenkázni a fürdőbe vittem ki. Ott a falra tettünk egy kis tartókát, amiben tiszta pelusok voltak és a popsikrémje. Ennyi.
nekünk ilyen van. a pelenkázó fiókjában tartom a pelusokat, popsikenőcsöt, popsitörlőt amit használok.
a szekrényes részében van a többi csomag popsitörlő, textil pelenka, lázmérő, kúpok, vattapamacs, egyéb apróságok.
a szekrényes rész alsó polcán meg egy kis kosárban szakálkák vannak.
bodyk, ruhák külön szekrényben vannak. de amíg pici volt a baba (kb. 2 hónapos koráig) ebben tartottam a kis ruhácskáit. aztán vettünk egy 3 ajtós, fiókos szekrényt mert már nem fértünk a ruháktól.
Nekünk polcos van. Egyik oldalon 3, másikon 2 polc.
A 2 polcos részen vannak a pelenkák tornyokban, és a popsitörlők, krémek.
A 3 polcos részen (ezt az oldalt nyitom ritkábban) a törölközök, ágyneműk, pizsamák.
Nálam ez már egy "átrendezett" verzió, mert 2 éves a kislányom.
Előtte itt tartottam a hálózsákokat, babakozmetikumokat is.
Az egyik oldala polcos szekrény, itt tartom az 1 hónapos lányom ruháit, a másik oldalán 4 fiók van, a felsőben van a popsitörlő, a másodikban a textilpelusok és fürdőlepedők, a harmadikban a fiam zoknijai, alsóneműi, előkék az alsóban pedig szintén a fiam rövidnadrágjai.
A fiam 2,5 éves, így nem lehet olyan dolgokat tárolni benne, amik veszélyesek lehetnek. A kencék, gyógyszerek magasan vannak a polcon. Amikor Ő volt csecsemő, akkor ezeket is a pelenkázó felső fiókjában tároltam.
Egy mezei 4 fiókos komód, erre rakattunk egy lapot, peremmel. Erre vettünk egy szivacslapot.
Fölötte van egy polc, ott tartom a popsitörlőt, krémet, fürdéshez a dolgokat.
A komód felső fiókjában vannak a pelusok, lázmérő, alkohol, vattalap, fülpucoló, apróságok...
A második fiókban a textilpelusok, lepedők, kifogók lapulnak.
A harmadikban a zoknik, harisnyák, sapik.
A negyedik és legritkábban a használt, a hálózsákok és a cseretörölköző.
ilyen a kiságyunk, két oldalról lehetne bele pakolni, ami a fal felé van, ott a kenguru, babakocsi nem használt részei vannak(szűkítő, mélykocsi karfa, textil mózes) az elején pedig felül a két csemete pelenkái egyiknek egyik oldalon másiknak másik oldalon, a pelusok mögött a popsitörlők, pelustartó zacsik, az alsó polcon pedig a szennyes zacsijuk van. Érik, hogy veszünk rá egy ajtót, mert előszeretettel pakolják szét a pelusokat.
Ruháknak külön van egy nagy sarokszekrény meg egy 3fiókos polcos elem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!