Mennyiért szoktatok jó állapotú, nem maszatos, nem szakadt rugikat, bodykat, sapikat, nadrágokat vásárolni bababörzén vagy turkálóban? Csak az írjon, aki jár ezekre a helyekre!
Pár száz forintért. De ez eléggé változó lehet. Azért nem mindegy, hogy sapi vagy nadrág. Egy nadrágért ilyen helyen én max 1000 Ft, amit fizetnék, sapi, póló, ilyesmiért ennyit nem, tényleg csak 2-300at.
Attól is függ, mennyit veszel egyszerre, én általában többet, ilyenkor még engednek az árból.
Tegnapelőtt 200 ft-ért vettem bodykat, pólókat, pulcsikat, nadrágokat.(Már a meleg ruhát kajtatom, mert nyári rengeteg van és csak most ebben a rossz időben döbbentem rá, hogy nincs mit adjak a lányomra).
Ma 100 ft-ért vettem ugyanezeket kb, csak most kiárusítás volt a turiban.
Bababörzén van, hogy egy-egy anyuka a dupláját vagy tripláját is elkéri ezeknek az összegeknek és van akinél lehet alkudni, a többinél meg nem.Ez változó.Mindenki a legjobb árat szeretné érte, de a vevő szemszögéből az már nem biztos, hogy jónak számít.
7 hós a lányom
Szia!
Én csak a turiról tudok beszélni, kilósba járok, ott bodyk 80-150ft kb, rugdalózók 150-250 ft, kisruhák is olyan 150-200 ft körül, pólók, pulcsik 100-150ft sapi max. 100 ft. Ezek a legkisebb méretre vonatkoznak, de nyilván babaruhánál nem sok a súlykülönbség. sokszor leméretem külön külön is, de összesen egyszerre kb 4-6 dbt veszek, és 500-600at fizetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!