Babaruha-börzén milyen árakon lehet eladni alig használt, jó állapotú, vagy az újszerű bodykat, pólókat, rugikat, pulcsikat, stb?
Szia!
Bár én még nem árusítottam, csak most készülök rá, vásárolni szoktam. Újszerű ruhákat is ott veszek, amit eddig legtöbbet költöttem ilyenre az kb 5-600 ft volt, és tényleg olyan volt, mintha akkor vettem volna egy áruházban. Sztem max 7-800 ft-nál többet ne kéj, mert akkor nem veszik meg. Én is inkább először körül nézek és ahol a legolcsóbb ott veszem meg ha minőségben ugyanolyan. De mosnjuk sztem ez nagyban függ ahelytől is. :)
Szia! Nálunk így mennek az árak:
- Body,póló, vékony rugik 200 Ft
- Kis ing,pulóver, vastagabb rugik(plüss) 300-Ft
- Nadrágok (melegítő, farmer, stb.) 300 Ft
- Több részes szettek max 500 Ft
- Cipők, kabátok,téli overálok 500 -1000 Ft (állapottól függően)
Többért nem nagyon érdemes kirakni, mert nem viszik el. Nekem nagyon szerencsém volt, 1000 Ft- ért vettem Siesta szandit, 2000 Ft-ért Nike cipőt a fiamnak. Mindkettő még a dobozában volt, talán nem is használták. De nem kért érte többet a csaj, mert örült, hogy ennyiért is elvittem, én meg jól jártam, mert a Siesta 8000-9000 Ft, a Nike meg 7000-től határ a csillagos ég.
Pár száz forintért!
Én már nagyon régóta börzézem,de vannak olyanok,akik el vannak szálva s ezzel kereskednek.
Azzal jönnek mindig,hogy ez ennyi volt.De kit érdekel ez?
Gondolom neked is jól jön egy kis plusz pénz,ha már úgyse jó a ruha méretileg.
Csinálj egy zsákot s írd rá,hogy darabja ennyi és ennyi....Jobban rákapnak,ha olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!