Domestos Fehérítővel mosom a fehér bodykat ami eddig jó is volt, de mostanában minden besárgult tőle. Van ötletetek, hogy mivel tudnék mindent kifehéríteni megint?
Jujáj, szerintem nagyon ne mosd a kisruhákat ilyen durva szerrel!!!! Még akkor se, ha nem érzékeny rá a kis bőre; én biztosan nem kockáztatnék.
Használj inkább szódabikarbónát, az sokkal természetesebb és szépen fehérít. Öblítő helyett pedig higított ecetet is lehet.
Magára valamit is adó gyerekorvos vagy bőrgyógyász nem ajánlja még a bolti mosószereket se, mert azok is elég tömények, nemhogy a Domestos...
Egyébként nem tudom, mivel lehet újra kiszedni a sárgát.. Ha nagyon beleszáradt, akkor nagyon semmivel, de ha még időben észrevetted, akkor talán.
Akkor szokott így járni a háziassszony, ha túl sokáig ázik a hipóban a fehér ruha, esetleg túl meleg vízben mostad őket. A szálak mennek ilyenkor tönkre, azért változik a színe, nemcsak elszíneződik, ezért nehéz kezelni. Idővel még ki is nyúlhat az anyag, ha olyan (és a pamut igen olyan).
Mindig duplán öblítem és már 2 éves a fiam, soha nem volt baja tőle.
De köszönöm a magyarázatot, így már értem. A múltkor nem tudtam bedobni a gépbe a ruhákat és majdnem 1 napig áztak a hipóban...:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!