Érezte már valaki azt, hogy többet nem ir választ a
pontozások miatt?
Nagyon bosszantó mikor lepontoznak, nem is értem miért, hisz az adott válasz a kérdezőnek szól elsősorban. Korrekt akkor lenne ez a pontozósdi, ha a kérdést feltevő értékelhetné, hogy számára hasznos volt-e a válasz vagy sem.
2009. ápr. 17. 19:26
Én is voltam már úgy, hogy kiakadtam párszor, mert bosszant, hogy olyan válaszok vannak lepontozva, amik teljesen rendben vannak és tökéletesen a kérdésre válaszolnak! A lepontozós emberkék meg marha nagy IQ bajnokok lehetnek, ha fogalmuk sincs arról, hogy mit jelent ez a pontozósdi. Vagy csak nincsenek tisztában egy-két fogalommal! Nem minta megváltozna az életem, ha nem 95%-on állnék, hanem 85%-on, de úgy gondolom, hogy nem azokat kellene lepontozni, akik segíteni szeretnének! Ez a probléma mindig is jelen lesz. Ezért is fontos, hogy az ember végig olvasson minden választ és az alapján döntse el, hogy melyik helyes, és nem a % alapján!
2009. ápr. 17. 19:38
13/21 A kérdező kommentje:
Az oldalt aki készíti nem tünik fel neki!,hogy mi folyik itt? Ha még szakemberek pontoznának!Miért nem csak az pontozhat aki kérdést tesz fel?Ha valamit nem ugy lát,nem ért egyet vele a válaszoló,akkor megirja! Na ja!Tényleg olyan szörnyü az Alex és Alexandra?5 év van köztük és olynok mint két tojás.
Hol látjátok, hogy valaki lepontoz? Válaszóljatok már kérlek.
Én még nem pontoztam le senkit mindig csak azt a zöld kezet nyomom meg ha tetszik. Itt most mindenkit fel pontoztam. :)
2009. ápr. 17. 20:32
Én azon akadok ki, amikor olyan embert pontoznak le, aki esetleg ért is a dologhoz, aki meg láthatóan nem, annak baromi hasznos a válasza.
Pl ha valaki megkérdezné, hogyan kell pitét sütni, akkor a cukrász válaszait automatikusan lepontozzák, míg a jógaoktató válaszát felpontozzák, pedig baromság, vagy nem is pontozzák.
2009. ápr. 17. 20:38
Van egy olyan, hogy a válaszod hány százalékban tűnik hasznosnak. Ha ez nem 100 százalék, akkor valaki pontozza lefelé.
2009. ápr. 17. 20:39
Feltettem egyszer azt a kérdést a megkereszteltetéssel kapcsolatban. Valaki/k majdnem a válaszok felét lepontozta/ák. Kommentben írtam, hogy ha én kérdeztem, had döntsem már el én a válasz hasznosságát. Erre megkaptam, hogy ha már feltettem a kérdést, akkor biztos érdekel mások véleménye, és hogy mindenkinek joga van pontozni.
2009. ápr. 17. 20:51
18/21 A kérdező kommentje:
A zöld kezecske alatt irja ...% hasznosnak tünik! Azért van neked 90% mert valakinek nem tetszett a válaszod.
Egyik helyen irtam ne pontozzanak,na ná,hogy igen.Bánom,hogy irtam kommentet,de amint látom le is lettek pontozva.Nem bunkóság ez egy kicsit?Kár,hogy elöre megnyomtam a züldet,most még javitani sem tudok.
Aki ilyenen besértődik, az meg is érdemli.
2009. ápr. 18. 15:37
20/21 Avalanche válasza:
Szerintem a pontok hanyagolhatóak. Nekem az a lényeg, hogy kifejthessem azt, amit akarok, és aki akarja majd elolvassa, esetleg segít is neki a válaszom. A többi mellékes =)
2009. ápr. 30. 22:02
Kapcsolódó kérdések: