Milyen babakocsid van? Sok választ várok!
Milyen sport kocsid van?
Mennyiért vetted?
Hol?
Meg vagy vele elégedve?
Ha nem, milyenre cserélnéd?
Ha lehet linkeljetek!
Köszi!:)
Nekem ilyen van, csak bézs-kávébarna változat (mert unisex)
98 ezer volt akciósan, 115 ezer körülről volt leárazva épp akkor. Multifunkciós, 3 részes.
Meg vagyok vele elégedve, semmilyenre nem cserélném le, 13 hónapos a fiam de a második gyereket is ki fogja majd szolgálni, teljesen jó az állapota, ha lemosom, nem is látszik hogy valaha használtam :)
Akkor is akciós volt,ugyanennyiért vettem,nagyon szeretjük.
Kettő is van.
A bébégot azért szeretem, mert könnyű összecsukni, picike, könnyű, van hozzá lábzsák is. Le is lehet hajtani majdnem vízszintesre. Pillanatok alatt összecsukom és bevágom a csomagtartóba, ha kocsival megyünk valahova.
A vipert azért szeretem, mert nagyon könnyű tolni, főleg egy kézzel (ez fontos, mert így a másik gyerekem kezét tudom fogni), imádom, hogy 3 kerekű és hogy ilyen nagyok a kerekei.
Mindkettőt szeretem :)
Igazából el akartam adni a bébégot, de végül a sok autózás miatt praktikusabb, mint a viper. Vipert nem lehet olyan picire összecsukni. A vipert azért vettem meg, mert egy kézzel is lehet tolni és a nagy kerekek miatt.
Amire nem figyletem és a két éves használat megtanított:
A tolókar hossza állíható legyen. ( A férem 198 cm magas, én meg alig 160 cm)
A napellenzőkupolát nem lehet eléggé előre húzni, illetve lehet, de elég laza és könnyen hátra csúszik.
Amúgy, nekem bevált, bár nekem ennek a modellnek az elődje van. Nem hiányoltam a mózeskosaras részt. Ebbe is tökéletesen bele tudtam rakni. Nagyok a kerekei, elég bénák a járdák nálunk ez szempont volt. A kerék bolygósítása miatt könnyen fordul. Persze vannak ettől sokkal drágább modellek, egyik rokonom szerint 200 ezer alatt nincs babakocsi, nekem a 40 ezres is bevált. Sőt talán, még annyi sem volt két éve, és a linkelt boltban vettem.
ennyiért vettük és itt amit linkeltem. Szeretjük nagyon. Igazából különösebb problémánk nincs vele.
Ilyen van: [link]
11 ezerért vettem licitálva a vaterán, és nagyon meg vagyok elégedve vele! Nagyon kényelmes a kislányomnak.
Itt is vettük, ennyiért. Meg vagyok vele elégedve, amire nekem kellett, arra jó.
Újszülöttként Raf-pol King babakocsink volt, ami átalakítható sport babakocsinak, de így már nagyon nehéz volt tolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!