Hogy becézik az Eszter nevet? (sok választ várok)
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 11:12
1/10 anonim válasza:
Eszti
Esztus
Esztike
Ettike
Pöszi
Pöszike
Pöszke
2/10 anonim válasza:
Eszta (egyik ismerősömet így becézik)
5/10 anonim válasza:
Eszti-meszti :)
Igazából olyan sok becézési nincsen, a legnormálisabb az Eszti, Esztike, de magában az Eszter név szerintem nagyon nagyon szép!
6/10 anonim válasza:
Egyik ismerősömet kiskorától, a mai napig (huszonéves már) Esztunak hívja a családja, és ő is így szereti, ha becézik. Még facebookon is így van a keresztneve h Esztu. Egy másikat Sztikének becéztek.
7/10 anonim válasza:
Én Eszter vagyok.Csak simán Esztikének v Esztinek becéznek,nem is bánom.Nekem a többi olyan idiótán hangzik.
9/10 anonim válasza:
Én Eszter vagyok, de nem szeretem, ha becéznek. Talán az az oka, hogy gyerekkoromtól nem becéz a család, ezért így szoktam meg. Egyedül a barátnőm apuja hív Esztikének, bár túl vagyok már a 30-on, és szerintem így is marad, ha túl leszek a 40-n is :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!