Az Eszter névről (kérdésed túl rövid, a magyarázatod
hosszú?
Figyelt kérdés
Mit tudtok róla, mit jelent, jó beceneveket tudtok-e rá. Esetleg milyen tulajdonságokat társítotok hozzá, pozitív vagy negatív benyomást kelt bennetek. Van-e Eszter a családotokban. Ha mást tudtok az Eszter névhez, írjatok, megköszönném.
2011. jún. 14. 19:52
1/8 A kérdező kommentje:
Mindent meg szeretnék tudni az Eszter névről. Ne írjátok légyszíves hogy Google a barátod, én tőletek szeretném "hallani".
2011. jún. 14. 19:53
2/8 anonim válasza:
egy Eszter csak pozitív lehet :)
2011. jún. 14. 19:58
3/8 A kérdező kommentje:
Úgy van. Legalábbis a név.
2011. jún. 14. 20:00
4/8 anonim válasza:
Az Eszter név kedves, barátságos, nyílt személyiség kialakításában segíthet. Alapvetõen jó természetû, de stílusa olykor gunyoros. Beszédes természetébõl adódóan könnyen ismerkedik és barátkozik. Szívesen és bizalommal fordulnak hozzá (nyílt és õszinte természete miatt) azok, akiknek nehéz a helyzetük. Nagyon jó ötletei vannak, gyorsan hoz döntéseket, de amikor cselekednie kellene, sokszor halogatja a tennivalókat. Ez elsõsorban önbizalomhiányával magyarázható.
2011. jún. 14. 20:33
5/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Mindig Máray: Eszter hagyatéka jut róla az eszembe, könyvben és filmen is szerettem. Egy osztálytársam is volt Eszter, nagyon szép lány volt, nekem csak pozitív gondolatok jutnak róla eszembe.
2011. jún. 14. 21:06
6/8 anonim válasza:
Én egy Esztert ismerek, aki egy ritka idegesítő, gonoszkodó nőszemély. :(
Pedig szép név.
2011. jún. 14. 21:42
7/8 anonim válasza:
Szia én Eszter vagyok!
Maga az Esztert nem szeretem csak az Esztit.A mi családunkba 3 Eszti van.Mamám,anyukám és én.Kis esztike maradt rajtam unokatestvéreimnek meg igy családban. Régen eszterlánc cicérnának szólitotak.Amikor az unokaestvéreim nem tudták ki mondani a nevem akkor Etikének hivtak:)!
Azt tudnod kell az Eszter egy zsidó név vannak jelentései.
Én már meg szoktam sőt már szeretem úgy hogy ajánlom:))))
2011. jún. 14. 22:45
8/8 anonim válasza:
Jelentése(i): mirtusz, csillag, bájos fiatal lány.
Szép név, de nekem túl komoly..A becézései sem tetszenek...
Pedig Eszter vagyok... Szerintem egy tucatnév, ezért gonolkodom azon, hogy felveszek egy második nevet, ami ritka, szép és nekem nagyon tetszik és rendesen lehet becézni!!!:) De persze akinek tetszik ez a név annak jó, de én más nevet fogok felvenni vagyok lesz egy 2.nevem is, tehát 2 keresztnevem:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!