Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert lenne baj, hogy 1 eves...

Miert lenne baj, hogy 1 eves babam meg mindig szopizik?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A hazi orvosunk osszehordott annyi - szerintem- hulyeseget, hogy megall az eszem... hogy a szopizas es a cicihez ragaszkodas majd " atmegy valami masba" (ideztem), meg hogy ilyen-olyan kutatasok, meg szexologus hablaty..
2011. aug. 25. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi köze a háziorvosodnak ahhoz, hogy szoptatsz? Valamilyen gyógyszert akart felírni, amit a szoptatás miatt nem szedhetsz?

Hülyeségeket beszél egyébként, ne foglalkozz vele, nem lesz semmi rendellenessége a babádnak, ha 1 éves koron túl is szopizik. Az én lányom is 1 éves múlt a napokban, és még szopizik. Ne aggódj, én is kaptam már megjegyzést, hogy 1 év után már semmi szüksége rá... az ilyenekkel nem kell túl sokat törődni.

2011. aug. 25. 13:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Első babámnál az én háziorvosom szó szerint leszidott, hogy minek szoptatom a 6 hós babámat!!! (Beteg voltam, azért mentem hozzá.)

Második babám 7 hós volt, szintén még csak szopizott, amikor újra beteg lettem, másik orvoshoz mentem, ő is hülyének nézett, de legalább olyan gyógyszert írt fel, amit szedhettem.

2011. aug. 25. 13:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem kell semmilyen gyogyszert szednem, egyeszuen csak az volt, hogy ma voltunk az egy eves oltast kapni es szuri utan persze sirt, kerte a cicit... erre a doktorno: aaaaah! csak nem szopik meg mindig???!!! felduhitett!
2011. aug. 25. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt hittem, hogy olyan háziorvos mondta ezt, mint az enyém, aki egy 60-on túli pasas. De ha mindezt a GYEREKorvosotok mondta, akkor én a helyedben másikra váltanék. Főleg, ha ennyire nem egyezik a véleményünk, ez mégiscsak egy bizalmi viszony, ahol rengeteg segítséget és tanácsot kapsz (ha normális a gyereked orvosa).
2011. aug. 25. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Kiváncsi lennék milyen "valami másba" mehetne át.

-pip-

2011. aug. 25. 13:35
 6/9 anonim ***** válasza:

uramisten, ez milyen orvos????

az enyém 2 évesen szokott le a ciciről, és nem ment át semmi másba a dolog. hülye f@sz, már elnézést!!!!

2011. aug. 25. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:

A lányom 3 hónappal a harmadik születésnapja előtt hagyta el a cicit. A fiam egyéves, természetesen még szopizik. Egy ideig tandemben szopiztak mindketten. :-)

Semmi kára nem lett egyik gyerekemnek sem a szoptatásból, okos, kedves, mosolygós, kiegyensúlyozott gyerekek, viszont orvost a kötelező oltásokkor láttunk csak, beteg még egyik sem volt. A lányom időnként családi napközibe jár (játszóház jelleggel, ott is marad pár órát) de még az ottani vírusok se tudták legyűrni. A mi dokink szerint ennek legfőbb oka a hosszan tartó anyatejes táplálás.

Én a helyedben lecserélném az orvost, hiszen ha ekkora bődületes baromságokat tud összehordani, menyire bízhatsz meg benne, ha a gyerek beteg lesz?

2011. aug. 25. 14:38
 8/9 xStefix ***** válasza:
No comment.... :((((((
2011. aug. 25. 14:54
 9/9 A kérdező kommentje:
a legszebb az, hogy nem 60-as pasi, hanem 45-50 koruli no!! anya!!! amugy ez volt az utolso alkalom, hogy nala jartam , mert volt mar egynehany huzasa... szules utan, nem volt reszem semmilyen vedonoi gondozasban(hal' Istennek nem volt soha semmi bajunk egyikonknek sem), fej es mellkas keruletet is most mertek eloszor, a kartonban viszont lattam, hogy minden harmadik honapban kellett volna es ki is vannak toltve!!!! ha megjegyeztem neki ezt, felhaborodott, merthogy "mindig mertuk"! hat persze! en meg nem tudom mi tortenik az egyetlen gyermekemmel, mikor ott vagyok vele!!!
2011. aug. 25. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!