Miert lenne baj, hogy 1 eves babam meg mindig szopizik?
Mi köze a háziorvosodnak ahhoz, hogy szoptatsz? Valamilyen gyógyszert akart felírni, amit a szoptatás miatt nem szedhetsz?
Hülyeségeket beszél egyébként, ne foglalkozz vele, nem lesz semmi rendellenessége a babádnak, ha 1 éves koron túl is szopizik. Az én lányom is 1 éves múlt a napokban, és még szopizik. Ne aggódj, én is kaptam már megjegyzést, hogy 1 év után már semmi szüksége rá... az ilyenekkel nem kell túl sokat törődni.
Első babámnál az én háziorvosom szó szerint leszidott, hogy minek szoptatom a 6 hós babámat!!! (Beteg voltam, azért mentem hozzá.)
Második babám 7 hós volt, szintén még csak szopizott, amikor újra beteg lettem, másik orvoshoz mentem, ő is hülyének nézett, de legalább olyan gyógyszert írt fel, amit szedhettem.
Kiváncsi lennék milyen "valami másba" mehetne át.
-pip-
uramisten, ez milyen orvos????
az enyém 2 évesen szokott le a ciciről, és nem ment át semmi másba a dolog. hülye f@sz, már elnézést!!!!
A lányom 3 hónappal a harmadik születésnapja előtt hagyta el a cicit. A fiam egyéves, természetesen még szopizik. Egy ideig tandemben szopiztak mindketten. :-)
Semmi kára nem lett egyik gyerekemnek sem a szoptatásból, okos, kedves, mosolygós, kiegyensúlyozott gyerekek, viszont orvost a kötelező oltásokkor láttunk csak, beteg még egyik sem volt. A lányom időnként családi napközibe jár (játszóház jelleggel, ott is marad pár órát) de még az ottani vírusok se tudták legyűrni. A mi dokink szerint ennek legfőbb oka a hosszan tartó anyatejes táplálás.
Én a helyedben lecserélném az orvost, hiszen ha ekkora bődületes baromságokat tud összehordani, menyire bízhatsz meg benne, ha a gyerek beteg lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!