Miért furcsa, ha egy 1.5-2 éves gyerek még szopizik?
az egy dolog, hogy szereti-e az ember. elárulom,nekem már a fülem kettéáll...17 hós a lányom, napjában még2x biztos kér, meg alvás előtt is, és van hogy éjjel is, főleg most hogy jönnek a szemfogai.
de ha ő igényli???
3 évesen már bizony nem fogom szoptatni, de most még nem látok benne sok kivetnivalót. megnyugtatja, ha valami baja van, sokszor akkor kér, amikor hiszti után vagyunk, miért kéne megfosztanom tőle?
nekem azért furcsa, mert ilyenkor már tényleg nem az evés miatt szopnak a babák, hanem megszokásból, cumizás miatt stb. és az szerintem nem helyes, ha(mint fentebb írta valaki) hiszti miatt, vagy unalomból, vagy vígasztalásból az anyuka a mellét a baba szájába adja ilyenkor. ezek a babák többször felkelnek éjjel szopni, de nem az éhség miatt, hanem megszokásból, és ez szintén kinek jó? szegény baba nem tud egy éjszakát sem végigaludni, nem is beszélve az anyukáról.
kb. 1 éves korig szerintem rendben van a szoptatás, illetve, ha ez mondjuk reggel és este van, és nemcsak cumizás, hanem értékes táplálékhoz jut vele a baba, de a fajta szoptatás, amikor a bab félóránként odarohangál az anyukához és fél percig cumizik, na az már nem.
szóval, nekem ezért furcsa.
remélem, segítettem a válaszommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!