Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért szopizik egész délelőtt...

Miért szopizik egész délelőtt a babám?

Figyelt kérdés

Most 8 hetes, eddig nem volt gond, kivárta a 2,5-3 óra hosszát két etetés között, az elmúlt napokban azonban délelőttönként gyakorlatilag csak a cicin lóg(na).Tejem van bőven, de aggódom, hogy esetleg nem eléggé tápláló és azért eszik ennyit.Néha tartok 10 perc szüneteket, de utána, amikor visszateszem, úgy szopizik, mintha soha nem evett volna...

Tegnap reggel 6-tól délután 1 óráig tartott tulképp a szoptatás, de fél kettőkor még ordított, kénytelen voltam kicsit magára hagyni, amíg végre el nem aludt.

Délután már nem kért cicit, este még igen, éjjel 2x megébredt, ahogy eddig is szokta.

Miért van ez?Más is járt így?

2011. ápr. 6. 11:51
 1/4 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy nem "tukmálom" neki, egyszerűen nem lehet vele bírni a sírását illetően, görcsösen sír, csak akkor nyugszik meg, ha cicin van.
2011. ápr. 6. 11:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem most van növekedési ugrásban a babád.Ez kb 6 hetesen, 3 és 6 hónaposan ,vagy a körül jön el a babáknál.

Az sem biztos,hogy ,sőt nagyon nem biztos,hogy eszik is a baba inkább csak cumizik a cicin mert jó neki veled.Biztonságban érzi magát.

2011. ápr. 6. 11:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Bevallom, régebben mindig attól féltem, hogy nincs elég tejem, csak akkor győződtem meg róla, ha a baba száján láttam a cseppeket, azóta bimbóvédőt használok, ezt elfogadja, lehet, hogy ezért is imitálja ezek szerint a szopizást.
2011. ápr. 6. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam is van ilyen, hogy a lányom egész nap szinte enne. Ha tudod akkor enged neki mert ahogy fent is írták lehet, hogy most van egy növekedési szakban. A szoptatás a babáknál megnyugtatólag hat és lehet, hogy egyszerűen csak a te közelségedre vágyik.

2011. ápr. 8. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!