Szeretnék tanácsot kérni tőletek! Kislányom 9 hós, reggel, este szopizik, délelőtt gyümölcs, délben főzelék, de az uzsonna egy kicsit problémás. Mit adjak neki? A tejpépet, joghurtot, babadesszertet nem eszi. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 21:10
1/7 anonim válasza:
Krémtúró?
Nekünk nagyon bejött.
A vaníliás valamilyen gyümölccsel összekeverve nagyon finom. Egy doboz krémtúró+fél üveg gyümölcs és jól lakik a kislányom.
2/7 A kérdező kommentje:
Már azt is próbáltam,de nem jött be neki.A túró rudit szereti,de minden nap nem szeretnék neki adni.
2009. jún. 6. 21:27
3/7 anonim válasza:
Valami más fajta gyümi mint a tízórai? Vagy az enyém szereti ha hipp natur tejpéppel kevert almát. Lehet hogy így megenné a pépet.
4/7 anonim válasza:
Esetleg valami falatkák? Nekünk azt mondta a védőnő, hogy már lehet vele próbálkozni.
Kockasajt?
5/7 anonim válasza:
én is a sajtot javasolnám.szerintem is próbálkozhatsz vele.
6/7 anonim válasza:
Lehet hogy a főzivel ugy jóllakik, hogy nem éhes? Próbáltad a felsoroltakat mondjuk egyszer tizóraira adni? Ha akkor megeszi, akkor délután egyszerüen nem éhes. Ciciztetni már uzsira nem akarod? Szerintem kiváncsiságból próbáld ki délelőtt, amiket nem eszik meg estefelé.
7/7 anonim válasza:
Az enyém 11 hós és tízóraira is, uzsira is gyümölcsöt kap. Persze nem ugyanazt, hanem mást.
Délelőtt általában üveges gyümit kap, délután banánt, almát vagy a megmaradt őszit keverem a banánnal.
Sztem nem baj, ha 2x kap gyümit és nem ilyen E -vel teli vackokat eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!